• 瀏覽: 33,147
  • 回覆: 349
  • 追帖: 2
+7
crazy

疫情睇怕攪足357年

引用:
原帖由 olympic08 於 2021-4-20 11:55 PM 發表
(法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。

法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。
法新社報導,這些乘客4月4日搭乘印度維斯塔拉航空(Vistara)營運的客 ...
飛來隔離14日就得, 何需禁止?

雖然也可以轉機再轉機來擾亂視線(假設沒有追查)而來港。

(呢段新聞寫得好清楚, 資料又充足。
睇完知道全件事情的原因方法及結果。
早前, 曾經見過"唔清唔楚的新聞",
睇完都不知道講甚麼的)

引用:
原帖由 olympic08 於 2021-4-20 11:55 PM 發表
(法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。

法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。
法新社報導,這些乘客4月4日搭乘印度維斯塔拉航空(Vistara)營運的客 ...
印度神童預言,印度會滅絕全亞洲稱霸亞洲。
依家我相信。
印度同日本根本係想殺死所有人。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-4-21 06:47 AM 發表

印度佬係病毒培植箱。
想問政府,一個印度人來港,能帶給香港利益有幾多,但爲了一個印度人,白加士大廈,長洲,小輪職員,乘客,海港城,超市女友工作大廈……全部要做檢測,支出多小呢?

印度係全球最大民主國家, 亦係美國最忠誠僕人, 香港禁止印度必會引來反制, 侵犯民主自由人權呢個罪名唔野小

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-21 07:52 AM 發表

印度神童預言,印度會滅絕全亞洲稱霸亞洲。
依家我相信。
印度同日本根本係想殺死所有人。
我地有14億人,驚條鉄咩!

相信果D係有香港身分證嘅印度人

天竺輸出變種病毒真係害人不少

確診染疫入港.小心   病毒已變本加厲.

超級污糟的國家,痴。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-4-21 06:47 AM 發表

印度佬係病毒培植箱。
多謝張蕉雄!

比咁多叉頭入境政苦傻夠未

引用:
原帖由 Timothy226 於 2021-4-21 06:48 AM 發表
嚇吾到我哋偉大嘅凸手 因為佢好打得 未驚過
佢根本同黃醫護同一陣線

咁誇張,成機有53人中咗招……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]