• 瀏覽: 33,072
  • 回覆: 349
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 symphonicdance 於 2021-4-21 06:55 AM 發表
53人染病咁勁 ?!

機上有超級帶箘者?唔使檢測証明都可上機?有乘客用了假証明?
印度呢啲垃圾國家
做美國既狗奴才就叻

印度佬擺明就是正在輸出病毒,想搞亂香港

用假証明走來香港醫治新冠病毒。陳肇始後知後覺,反應遲鈍

痴線

引用:
原帖由 olympic08 於 2021-4-20 11:55 PM 發表
(法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。

法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。
法新社報導,這些乘客4月4日搭乘印度維斯塔拉航空(Vistara)營運的客 ...
飛嚟前又話驗過先畀上機?我唔信咯,咪講話一張爛鬼證明就算有針卡我都唔會信,除非係國際認可嘅機構發出:如世衞

dklm

引用:
原帖由 Lclau2021 於 2021-4-21 07:19 AM 發表

班黑醫護唔出黎叫封關救巷
D印度人去到醫院,傳染俾 D黑醫護,黑醫護自作自受

禁飛一年啦

黃屍話敵人既敵人就係朋友,就算多多冇好人都唔驚!

引用:
原帖由 olympic08 於 2021-4-20 11:55 PM 發表
(法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。

法新社香港20日電) 香港當局今天指出,一架日前從印度新德里飛抵香港的班機迄今至少53名乘客確診染疫。香港因為境內出現新一波病例,已緊急禁止客機從印度飛香港。
法新社報導,這些乘客4月4日搭乘印度維斯塔拉航空(Vistara)營運的客 ...
阿三國仲衰過老尾!窮人唔會醫,只會被老強!港府仲比阿三入境,真係攞嚟衰!

包庇假證明上尾班機, 外國政府早就拿機關槍, 原機趕走。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-4-21 06:47 AM 發表

印度佬係病毒培植箱。
危害人類文明

呢d正宗叫人肉飛彈,睇你驗得幾多個,只要有一個驗吾到走甩入社區,就傳播開去!

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-4-21 06:28 AM 發表
驚末過

只要有印度神油,
能解百病。
IGO made in Hong Kong 喎
印度用牛糞抗疫㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]