• 瀏覽: 39,844
  • 回覆: 362
  • 追帖: 2
+23
三件應即拖出去斬立決

應該要用返同樣方法回報返比佢地

我每次看這新聞都只睇一DD,唔敢睇全部細內容。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2021-4-20 09:23 PM 發表

不用!他們在監獄內會好好被招呼。
最好日日飛高高、扮超人,應該爽死啦

引用:
原帖由 大象米二世 於 2021-4-20 09:33 PM 發表

最大問題是學校吾出聲報警,警方早發現,事情可解決,小妹妹死得慘,校方都有責任,教署應該做D野!
路德會包庇個校長中,唔作任何回應就想過骨

引用:
原帖由 大象米二世 於 2021-4-20 09:33 PM 發表

最大問題是學校吾出聲報警,警方早發現,事情可解決,小妹妹死得慘,校方都有責任,教署應該做D野!
局長話要保護校方 教師
有性罪行的教畜
一樣都可以做教師
可見一斑
教育局 正垃圾 下下放縱 黃畜才安心去破壞

黃絲就係畜牲

引用:
原帖由 界外 於 2021-4-20 09:59 PM 發表

見死不救如同幫兇!
2019年見唔少……

教嶽局啊,阿媽潤腸啊,瞓醒好做嘢啦,老師見到學生被打到行唔到路都唔報警呀,仲相信計母講個仔係同阿妹做功課嘅時候受傷呀。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-20 08:58 PM 發表
年僅8歲和5歲的小兄妹遭親父及繼母多番虐待,女童Z最終更在家中昏迷去世。案件事隔3年後,親父和繼母終因謀殺罪而被判囚終身。負責調查兩名女督察.........

我想不單止警員曾非常憤怒,大部分香港市民都會非常憤怒。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/614754/5歲女童被虐殺-看過親父繼母的短訊-警員也曾非常憤怒
掉個女上天花板達落地,佢真係仆街到震!當打拳王咩?死一萬次都唔夠!上到去希望營友們對佢哋當時點對個女,用返同樣招式對返呢對人渣!

引用:

有啲血性就根本唔會咁做!我嬲吖!!

引用:
原帖由 aye2012 於 2021-4-20 09:25 PM 發表
話就話終身監禁,一般坐25年就可以申請打品假釋,希望日後嘅委員會喺覆核呢單案嘅時候,應該設定最低刑期係監禁50年先至再俾佢申請假釋
知唔知同傷害細路有關嘅罪犯係入面係咩待遇?有命捱到兩年佢兩個嬴,仲想25年後假釋出嚟?

但曱甴異常興奮持續交配

黃人思想!唔係你死就你死!

聽到呢單新聞個心都好唔舒服

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]