• 瀏覽: 3,121
  • 回覆: 51
印度現時為全球新冠肺炎第2嚴重的國家,疫情持續向外擴散。「塔新航空」(Vistara)一架班機4月4日自印度首都新德里起飛,並抵達香港,就在...

香港政府幾時才肯停止印度人回港,建制派去晒邊度,唔通完全無人見到

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2051754/

禁14天有鬼用,起碼都停飛三個月

😰😰恐怖

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2021-4-20 07:59 PM 發表
14日後再看吧,禁英國都應該繼續

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2021-4-20 07:59 PM 發表
14個月都未必得

凸手 : 自由港比人命重要 

據報[林很]指有大量正句正名邪惡軸心偽鈔國命令印道要不惜一切向鄉講輸入尾角肺毒

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2021-4-20 07:57 PM 發表
印度現時為全球新冠肺炎第2嚴重的國家,疫情持續向外擴散。「塔新航空」(Vistara)一架班機4月4日自印度首都新德里起飛,並抵達香港,就在...

香港政府幾時才肯停止印度人回港,建制派去晒邊度,唔通完全無人見到

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2051754/
清除香港印巴人

成班機都係生化人

到今日為止都只係隔離咗16日仲有5日就出關,到時肯定唔止53個確診。呢隻變種病毒咁恐怖,我諗政府要延多7日檢測無事先准佢哋出嚟!

印度想喺香港搞強制殖民,大量殖民,企圖將來取得人口優勢控制香港,中央政府必須小心防犯,必要時全面強力遣反難民!反正同老尾已經反左枱!

仆街
冇人叫封關!
禁唔住

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-4-20 08:14 PM 發表
到今日為止都只係隔離咗16日仲有5日就出關,到時肯定唔止53個確診。呢隻變種病毒咁恐怖,我諗政府要延多7日檢測無事先准佢哋出嚟!
最大問題係印度習俗用手刷屁股,之前有研究病毒可以持續幾個月

印度爆疫仲周圍飛,尾國做乜又唔出聲?

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-4-20 08:14 PM 發表
直情踢佢哋出境仲好啦

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]