• 瀏覽: 7,515
  • 回覆: 68
引用:
原帖由 buddy-wah 於 2021-4-20 06:49 PM 發表
深黃人,根本無資格做新聞工作者,思想太激。
唔知係未我記錯,在我記憶中,佢在14年佔中的時候係反對阻街嘅,還受到班佔中孽畜的指責。但係到前年黑暴肆虐的時候反而站在黑暴那一方

點解前後可以180度轉變?西方上頭有order俾佢壓力?

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-4-20 10:26 PM 發表

我睇咗褚簡寧主持時事節目及撰文近40年,褚簡寧絕對唔係黃,而且褚簡寧反2014年佔中,反2019年暴亂,褚簡寧一直反壹傳媒、反蘋果日報、反黎智英
佢只係反對14年佔中,但絕對無反對19年黑暴

明顯站出來反對黑暴的,老實講,傳媒人入面無幾多個,甚至演員都好少

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2021-4-21 08:34 AM 發表

佢只係反對14年佔中,但絕對無反對19年黑暴

明顯站出來反對黑暴的,老實講,傳媒人入面無幾多個,甚至演員都好少
美國主子落order
演員埋晒位

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-4-20 10:09 PM 發表

No,褚簡寧唔係曱甴,褚簡寧反2019年至今嘅香港暴亂、反泛民、反黎智英

只係褚簡寧亦不滿林鄭月娥呢屆特區政府無能

林鄭月娥呢屆特區政府確係無能
我好記得條友之前唔黃,講野都有理據。但係老尾話制裁香港時先急轉黃,對佢好失望。

知道自己身有屎

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2021-4-21 08:30 AM 發表

唔知係未我記錯,在我記憶中,佢在14年佔中的時候係反對阻街嘅,還受到班佔中孽畜的指責。但係到前年黑暴肆虐的時候反而站在黑暴那一方

點解前後可以180度轉變?西方上頭有order俾佢壓力?
係老尾前年開始話要制裁香港,佢應該係怕有手尾跟先急轉風向,始終佢有尾國籍。

嗰啲反印反巴基斯坦是否製造矛盾?😶

引用:
原帖由 buddy-wah 於 2021-4-20 06:49 PM 發表
深黃人,根本無資格做新聞工作者,思想太激。
有冇驗佢天竺變種病毒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]