• 瀏覽: 7,495
  • 回覆: 68
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-4-20 06:15 PM 發表
佢都老喇……應該好好享受前半生所付出得到的成果,
男人最精彩就係前半生

褚簡寧唔支持無能嘅林鄭月娥班子,唔等於係黃

褚簡寧喺梁振英在位時,曾支持梁振英

佢都好大年紀了

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-4-20 10:19 PM 發表
佢都好大年紀了
我睇咗褚簡寧主持時事節目及撰文近40年,褚簡寧絕對唔係黃,而且褚簡寧反2014年佔中,反2019年暴亂,褚簡寧一直反壹傳媒、反蘋果日報、反黎智英

扮退,下半年又企番出嚟

佢講英文好重廣東話口音,「英文叻」係包裝出黎

死番去印度啦!什街冚家剷。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-20 10:16 PM 發表

男人最精彩就係前半生
係下半身

引用:
原帖由 阿努阿圖瓦圖 於 2021-4-20 06:25 PM 發表

死曱甴,返印度執牛屎啦!
印象中,佢係幾中立

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-4-20 10:09 PM 發表

No,褚簡寧唔係曱甴,褚簡寧反2019年至今嘅香港暴亂、反泛民、反黎智英

只係褚簡寧亦不滿林鄭月娥呢屆特區政府無能

林鄭月娥呢屆特區政府確係無能
但起馬好過 貪真

阿差返鄉下

Tvb包庇呢d黃pk。Tvb 與民為敵

引用:
原帖由 永治 於 2021-4-20 05:42 PM 發表
美藉印裔傳媒人褚簡寧(Michael Chugani),一向活躍於香港新聞界,但最近想休息一吓,享受生活。他一直主持無線明珠台時事節目「清心...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210420/_2021042016571182415.jpeg

美藉印裔傳媒人褚簡寧(Michael Chugani),一向活躍於香港新聞 ...
係有料

引用:
原帖由 永治 於 2021-4-20 05:42 PM 發表
美藉印裔傳媒人褚簡寧(Michael Chugani),一向活躍於香港新聞界,但最近想休息一吓,享受生活。他一直主持無線明珠台時事節目「清心...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210420/_2021042016571182415.jpeg

美藉印裔傳媒人褚簡寧(Michael Chugani),一向活躍於香港新聞 ...
引用:
褚簡寧為人敢言,在反修例運動後,經常發言抨擊政府
既然咁敢言
又有冇鬧過黑暴曱甴半句?

We will miss him.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]