• 瀏覽: 28,905
  • 回覆: 346
+19
宗教 都變成工具 (政治宣染 、脫罪)。

大把基督徒以主名義行惡毒之事

黃絲自己個女都私了

仲講聖經... 女童受傷害時, 神係邊?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-4-20 04:34 PM 發表
又搵耶穌過橋

呢招好熟面口

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-4-20 05:54 PM 發表
宗教 都變成工具 (政治宣染 、脫罪)。
所以大家對於宗教不要太認真。

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-4-20 04:53 PM 發表

啲黃人見到呢單新聞
覺唔覺得好醜冇人性
唔會!因為佢地好多都冇人性!

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表
5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-4-20 05:32 PM 發表

如果你係老師,你又夠唔夠膽?
我相信佢地都好後悔,可惜人性,就係咁
唔識匿名?
後悔
咁用一生去懺悔

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 16:29 發表
5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
黎三隻野最好從這個世界徹底消失!

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-4-20 05:32 PM 發表
聖經有講: 上帝必不以有罪為無罪的.

認咗, 只係或者希望有機會可能上帝會原諒你, 但犯過嘅事都要還, 冇得走.
學普京大帝話齋:我不知道上帝是否原諒你,我的責任是送你見上帝

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 16:29 發表
唔係想扮,係根本耶x信徒很多都係咁凶殘

我真係唔知點打得落手

有冇人去連登/立場,問吓佢哋點評價呢兩位手足?

死耶撚殺人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]