• 瀏覽: 26,629
  • 回覆: 346
拿著聖經的殺人魔?

熱賣及精選
耶教🤧呢年幾睇到😳👹漢奸走狗,💀犯民政棍,💩廢青曱甴好多都係💀邪教徒🙄😪

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
雙重標準是畜類
自由民主屬邪教
引用:
原帖由 suzume 於 2021-4-20 04:58 PM 發表

老師一樣係仆街
校長唔肯報警
唔撚識自己去報?
一丘之貉
驚俾人擺上枱
先枱校長上枱
想自保
正冚家剷
如果你係老師,你又夠唔夠膽?
我相信佢地都好後悔,可惜人性,就係咁

有心信耶蘇就一早唔做壞事

從來都唔信信咗耶穌基督之後就會系一個好人,係咪好人唔係睇信仰,而系睇行為。

隻魔鬼攞住本聖經,寫錯應該係蝗屍攞住本聖經

引用:
原帖由 suzume 於 2021-4-20 04:58 PM 發表

老師一樣係仆街
校長唔肯報警
唔撚識自己去報?
一丘之貉
驚俾人擺上枱
先枱校長上枱
想自保
正冚家剷
去信果報料,擺明係黃絲借題想拖埋其他人落水。

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-4-20 05:14 PM 發表

聖誕節本身就係一個偷食既故事
所以前一晚叫平安夜

冇扑野都生到仔,仲唔係偷食
你真敢言。

她拿著聖經可能不是求減刑,而是希望死後不用面對地獄永恆之火

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 16:29 發表

5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
可能唔係扮,好多耶L都係無人性的

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
原來係黃屍,人一黃,家破人亡。小朋友最無辜,願安息。身邊好多黃屍對家庭社會唔負責任,但把口就不停講追求公義。

拿住本錯誤百出的小說把h?

方知卻原來,
不必盼蓬萊,
已是埋藏心內,
蓬萊就是愛.
引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-4-20 17:14 發表

聖誕節本身就係一個偷食既故事
所以前一晚叫平安夜

冇扑野都生到仔,仲唔係偷食
啱!背夫偷漢重要俾人歌頌

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
又係神棍,如果世上有爺S0應打救佢,當佢係吸血鬼用釘釘死佢,等佢唔會再害人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]