• 瀏覽: 27,153
  • 回覆: 346
引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-20 05:04 PM 發表

咩扮。
真係耶L先殺得落手。
神父已經同戀童劃上等號。
耶L對兒童特別兇殘。
強切包皮又係例證。
當然,有例外,係好人。
聖誕節本身就係一個偷食既故事
所以前一晚叫平安夜

冇扑野都生到仔,仲唔係偷食

熱賣及精選
引用:
原帖由 newboy606 於 2021-4-20 04:57 PM 發表

判終身啦 仲諗住有得出獄?
有,好似坐夠25年可以申請覆核刑期假釋。

那兩公婆
親手殺死自己女兒,餘下的人生在監倉度過!而其他兒女亦被送往社會福利署!
傷害了小朋友一生

引用:
原帖由 全職炒手 於 2021-4-20 04:55 PM 發表

犯事前係教徒,證明多數教徒係虛偽,犯事後信教,即原來耶教係濫好人,仲衰。
好多教徒用事後參悔禱告為自己罪行寬解~
日頭乜嘢虛僞假語卑劣行為都做,但人前扮守教條乜都唔得....
僞君子者有好多都係教友

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表

5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
啊!帶聖經諗住可以甩身呀🖖💀🖕

反逃犯條例咁出力就知啦

曱甴今生就咁斷送
想現想食想去旅行
要下世了

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表

5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
你條冚家產想搵我過一棟。

附件

17904381_1417836388277172_2499348485790421868_n.jpg(36.59 KB)

2021-4-20 05:18 PM

禽獸不如.禽獸都唔會整死自己仔女.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-4-20 04:54 PM 發表

根本耶教=>邪教

當年風水神棍聰, 入左又話改信教
台灣陳進興,被判死刑之後又話信耶教,仲有牧師要求赦免佢死罪

今次呢件垃圾又揾耶穌過橋

外婆唔係等同謀殺嗎?判咁輕

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-20 05:16 PM 發表

有,好似坐夠25年可以申請覆核刑期假釋。
通常都可以,除左例如歐陽柄強(堅持不認罪)或者林過雲(無人敢放佢)少數之外

引用:
原帖由 春雨彎刀 於 2021-4-20 05:16 PM 發表

啊!帶聖經諗住可以甩身呀🖖💀🖕
本聖經系唔系啱啱系書局買.

引用:

耶撚就係人面獸心

基督都話要打鳩你呢個禽獸啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右