• 瀏覽: 26,235
  • 回覆: 346
引用:
原帖由 CatTooQQ 於 2021-4-20 05:03 PM 發表

好彩判終身,兩個賤人根本唔知錯
希望入面既大哥大家姐幫幫手每日餵佢食屎!飲尿

熱賣及精選
引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 20/4/2021 16:47 發表

呢兩條人渣係黃絲嚟!🤬
12274377 12274378 12274379 12274380 12274381 12274382 12274383 12274384 12274385 12274386
原來又係小麗老千嘅信徒,明白晒。

(我的離開是為了回來!)

呢對狗男女入到去大把人招呼佢地呀。

唉~仲扮嘢,黃L 真係唔可以老老實實做人

宗教信仰令信徒有正確價值觀,可惜宗教當權者只為自己利益,做出許多違背自己宗教宗旨的事或從中得益。

引用:
原帖由 左冷禪 於 2021-4-20 05:06 PM 發表

希望入面既大哥大家姐幫幫手每日餵佢食屎!飲尿
佢兩個入到去好自殺謝罪啦,仲浪費納稅人米飯

引用:
原帖由 cyrusp 於 2021-4-20 05:02 PM 發表

係耶撚幾出奇,不嬲耶撚都係煩膠佛口蛇心
咪就係, 黑暴耶L聖誕節上街唱假聖詩9叫差人死全家, 要幾仆街先做得出?

引用:
原帖由 CatTooQQ 於 2021-4-20 05:07 PM 發表

佢兩個入到去好自殺謝罪啦,仲浪費納稅人米飯
如果我比錢確認係折磨佢或攪尻佢,我會毫不猶豫付款

信教都仲做埋啲咁嘢, 罪加一等, 應判死刑

用神棍名義就可以殺小朋友

甘可愛既小女孩都做得出,罪有應得

好明顯係我有罪但要赦免我!即係認唔認罪呢?

唔少基督徒都係仆街同人渣

法官好純潔,呢啲人渣拿住本聖經上庭只係希望比個官有好印象,內心邪惡,魔鬼嘅化身,小朋友先得5歲,哥哥8歲,小朋友當時簡直活在地獄!!如果法律有五馬分屍嘅懲罰,就算判五馬分屍都不失為過

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-4-20 04:54 PM 發表

根本耶教=>邪教

當年風水神棍聰, 入左又話改信教
x2

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]