• 瀏覽: 29,093
  • 回覆: 346
+19
佢有無仔?
破例俾對老母不孝...

引用:
原帖由 123solar 於 2021-4-20 08:06 PM 發表
揾陳日君嘛!
係尋日軍至真!

D耶真係好攪笑,殺人放火,之後祈禱就以為可以上天堂

攬住本聖經落地獄啦受審啦, 神都唔會寬恕你呢D畜牲架!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-20 04:47 PM 發表
呢兩條人渣係黃絲嚟!🤬
啲黃L口講話為了下一代,但行為正在殘害下一代。

真係天生一對, 兩個都係殺人犯, 岩晒啦!
入到去應該大把人招呼你地兩個殺人魔

我好憎D耶L。
往往做壞事唔會反醒自律,乜都話交俾老細待佢老細寬恕佢。然後又再繼續作惡,又繼續自我認為接受寬恕。

引用:
原帖由 人若流水 於 2021-4-21 12:06 PM 發表

係尋日軍至真!
陳日君係天主教,呢個女人我估是基督教,所以報紙故意唔公佈,有偏頗,

可能呢單係香港開埠以來最嚴重最邪惡的基督教徒醜聞,天主教果D真係蚊脾同牛比.

引用:
原帖由 進擊的老闆 於 2021-4-21 12:27 PM 發表
D耶真係好攪笑,殺人放火,之後祈禱就以為可以上天堂
無人可以證明佢地殺了人仲可以上了天堂.

但呢個女兇徒真係好邪惡,殺人及組織殺人後,仲帶本聖經上庭假扮誠信.最後一刻都無認罪.被法官看穿了,依法應要判死刑.

呸 早知今日 何必當初

引用:
原帖由 acne2021 於 2021-4-21 10:40 PM 發表

陳日君係天主教,呢個女人我估是基督教,所以報紙故意唔公佈,有偏頗,

可能呢單係香港開埠以來最嚴重最邪惡的基督教徒醜聞,天主教果D真係蚊脾同牛比.
耶L同性母L一鳩樣咁仆街、嗱、貪曾呢條撚樣又係性母L、果過禮拜去揾尋日軍架、咁又點呢?衰過我同你咯、冚家橙!

呢條老虔婆受五年咁少?起碼都要終身監禁啦!

繼母一睇就知奸詐樣,好樣衰

其實我有個疑問,個生母呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]