• 瀏覽: 27,001
  • 回覆: 346
帶本小說上庭咁L得意。

熱賣及精選
法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」

神寬恕既要求甚低,其實益左好多壞人,做乜壞事認罪都可以一筆勾銷,非常著數!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-20 04:47 PM 發表

呢兩條人渣係黃絲嚟!🤬
12274377 12274378 12274379 12274380 12274381 12274382 12274383 12274384 12274385 12274386
小厲老母啲信衆,明白曬

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2021-4-20 10:20 PM 發表

反修例已經證明黃、耶、法輪功係同一類人,同氣連支,糧支個支!
基督教(非天主教)在世界各地因為人數較多,唔排除樹大有...

而且摩門教都叫自己基督教徒,有時識到朋友話係基督教,真係唔識分係咪摩門.

現在連唔係摩門的基督徒都犯咁嚴重罪行...

引用:
原帖由 acne2021 於 2021-4-20 11:32 PM 發表

基督教(非天主教)在世界各地因為人數較多,唔排除樹大有...

而且摩門教都叫自己基督教徒,有時識到朋友話係基督教,真係唔識分係咪摩門.

現在連唔係摩門的基督徒都犯咁嚴重罪行...
樸街耶L,叫G唔比$。
耶經有寫,不過。。。你知啦

和陳日君都是一夥的

有宗教信仰心地都咁撚毒

引用:
原帖由 中共膠人毛賊東 於 2021-4-20 05:06 PM 發表

呢對狗男女入到去大把人招呼佢地呀。  
打靶黃絲 係你啲手足嚟呀!唔係割蓆呀嘛?

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表

5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
唔好再做戲啦! 好好地用餘生贖罪啦

扮基督徒減刑?  食屎啦

曱甴耶L真係虛鳩偽到核爆!

這些不是聖經所教導的,  絕對是個人的問題。神是愛,怎會傷害小朋友

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表

5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
呢D仆街攞聖經好合理㗎,而家邊個仆街唔攞聖經㗎,耶教都變咗邪教,專收仆街㗎!

作為一個仆街,攞本聖經隨身,係好合理嘅!

又係信甚麼耶穌?信耶穌,做魔鬼 ?😂😂😂😂😂笑話一場

耶穌一定打夠你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]