• 瀏覽: 28,901
  • 回覆: 346
+19
引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表
5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
耶撚算把啦

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-20 04:47 PM 發表
呢兩條人渣係黃絲嚟!🤬
老師一樣係仆街
校長唔肯報警
唔撚識自己去報?
一丘之貉
驚俾人擺上枱
先枱校長上枱
想自保
正冚家剷

揸本聖經搏減刑,當個官儍

個男嘅樣貌好邪氣

正一仆街

又搵耶穌過橋

又係呢屎橋律師教呀啦

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-4-20 04:50 PM 發表
繼母拿著聖經以為救到自已既罪孽, 發夢啦, 屎橋唔使得架
你啲隊友嚟架啵!
點睇?

係耶撚幾出奇,不嬲耶撚都係煩膠佛口蛇心

引用:
原帖由 suzume 於 2021-4-20 04:58 PM 發表

老師一樣係仆街
校長唔肯報警
唔撚識自己去報?
一丘之貉
驚俾人擺上枱
先枱校長上枱
想自保
正冚家剷
因為嗰啲都校長老師都係黃絲毒教嘛!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-20 05:00 PM 發表

你啲隊友嚟架啵!
點睇?
12274428 12274429 12274430 12274431 12274432 12274433
係咩, 聰明屎你咯

好彩判終身,兩個賤人根本唔知錯

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表
5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
咩扮。
真係耶L先殺得落手。
神父已經同戀童劃上等號。
耶L對兒童特別兇殘。
強切包皮又係例證。
當然,有例外,係好人。

又係律師教既賤招。

死禽獸,有死刑就好了!