• 瀏覽: 28,881
  • 回覆: 346
+19
奸邪妖獸又想藉耶穌開脫。

點可以對咁細個嘅小朋友出手?!太狠毒!!

點扮都掩飾不到原有的蛇蠍心腸!

上帝要打九你啊!

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表
5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
去年好多黑暴都係教會支持

新聞睇到個女警判刑後個記招講到眼濕哂。
我男人老狗都想喊。

可惜香港冇死刑。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-4-20 04:50 PM 發表
繼母拿著聖經以為救到自已既罪孽, 發夢啦, 屎橋唔使得架
黃屍真係仆街黎!無個好人~

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-4-20 04:34 PM 發表
又搵耶穌過橋

擺明做咗功課。
知道假髮信教。

引用:
原帖由 suzume 於 2021-4-20 04:58 PM 發表

老師一樣係仆街
校長唔肯報警
唔撚識自己去報?
一丘之貉
驚俾人擺上枱
先枱校長上枱
想自保
正冚家剷
咪係!晨咁早劃清介線咯……一切與佢無關吖嘛!呢D人小心有報應呀、.

呢三個人渣早死早著。

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-4-20 06:45 PM 發表
可惜香港冇死刑。
小粉紅可能唔明白。
以暴易暴教壞人

用一生時間贖罪才是最佳懲罰。

佛口蛇心🖕🖕

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-20 04:29 PM 發表
5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。至於女童繼外婆涉及的兩項殘暴對待兒童罪早前亦裁定罪成,被判監5年。 法官黃崇厚以英文宣讀判刑的考慮後,特別以中文向在犯人欄內的第二被告即女童的繼母表示,留意到她出庭時曾拿著聖經宣誓。法官引述聖經約翰壹書第一章九節「我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義。」 並對繼母說 ...
污染左本聖經

信教既人會咁兇殘??扮野搏減刑?
不如話你有幻聽,聽到耶穌叫你咁做?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]