• 瀏覽: 40,420
  • 回覆: 534
  • 追帖: 1
+23
引用:
原帖由 ysl99 於 2021-4-21 09:56 AM 發表

邊間學校?
捉埋D老師啦笨

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-4-21 09:44 發表

英國鬼當年想收買人心,係殖民地時代要展示自己"仁義", 所以可以假釋死刑犯,之後84年後, 香港都將要俾大陸, 更想留計時炸彈, 仲正式廢除死刑。
香港當年就算有死刑都5會濫殺,好多時仲會改判老終,所以咪話,保留死刑起碼仲有震懾作用,d人權組織又話咩死刑犯都有人權乜乜77,好似呢單野咁,可憐的小妹妹連生存的權利都冇,個幾條打把仲學人要咩人權,睇見都嬲。。。

引用:
原帖由 manhong1128 於 2021-4-20 04:15 PM 發表

其實我想問本身呢對兄妹個媽媽有無出現過?定係出現過我忽略左?
已經跟咗第二個男人

提示: 違規內容已被屏蔽
感情判案,其實好危險..............................

呢對兄妹個親媽媽,都係仆街,留俾上帝.......................

引用:
原帖由 Chris88888 於 21-4-2021 10:51 AM 發表

已經跟咗第二個男人
發生咁大件事都無出現過?始終都係佢生嘅仔女。人情道德上佢應該蒲下頭掛

我會寫去要求改革,
終身就要係終身!

繼外婆都係間接累死個小朋友, 點解5年咁少?
繼外婆唔單止教女無方, 仲要無視慘況.

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2021-4-21 11:19 AM 發表

咁你先同#3, #17, #36, #37 ,#39.....(睇唔到咁多),呢班能人,智將講咗先喇...
咁依家呢兩個人渣明明係「手足」喎,你做乜要割蓆,仲要屈佢地係藍絲?

其實我都想知道下佢生母去左邊?

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-4-20 03:24 PM 發表
三隻曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]