• 瀏覽: 40,090
  • 回覆: 534
  • 追帖: 1
+23
小朋友咁可愛,
居然下毒手!

生父繼母囚終身, 好 繼外婆囚5年, 判得輕 

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-4-20 03:40 PM 發表

點可以唔俾,佢係親生母親
帶對子女搬走咗,男的唔覆親生母親

早知今日,何必當初。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-4-20 03:40 PM 發表

點可以唔俾,佢係親生母親
香港地有咩不可能,更何況係呢3個仆街,打到咁,仲點會俾其他親人接觸

果對黃畜就判得啱,但點解個外婆會判得咁輕?得5年?

恭喜恭喜 可惜個小女孩永遠返唔到來

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-4-20 03:37 PM 發表
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27170430

又係黃
黃人曱甴,冇個好人

入到去會吾會有特別待遇?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-4-20 03:32 PM 發表
拉上大6打把啦..........呢d人渣重要比飯佢食, 食屎啦
呢班人點對個細路女,應該用返同樣方法對佢哋,等佢哋感受吓😡

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-20 03:41 PM 發表
小妹妹可以安息, 
仲有個哥哥, 舉目無親, 條路好難行
好似跟阿婆、舅父生活,希望可以早日走出陰霾。

引用:
原帖由 whbryan 於 2021-4-20 03:45 PM 發表
入到去會吾會有特別待遇?
應該好多人同佢地玩快樂的飛高高

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-4-20 03:21 PM 發表
5歲女童遭虐待致死案,女童生父及繼母早前被裁定謀殺罪成,兩人下午在高等法院依例被判處終身監禁。

至於女童繼外婆兩項殘暴對待兒童罪,被判監5年。

女童父親及繼母早前被控在2018年1月6日謀殺女童,繼外婆則被控於2017年8月至18年1月初,故意虐待和忽略女童和她的兄長。

案情透露,女童與父親、繼母搬往繼外婆的公屋住所後,女童長期受到虐待,被藤條毆打、掌摑等,死前曾被多次被拋上天花板撞到頭部, ...
太可憐了

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 03:38 PM 發表
小妹妹可以安惜啦
願在天國快樂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]