• 瀏覽: 600
  • 回覆: 24
(中央社記者唐佩君布魯塞爾19日專電)瑞典環保少女童貝里今天宣布將捐贈10萬歐元,支持疫苗全球取得機制(COVAX)運作,確保2019冠狀病毒疾病(COVID-19)疫苗在全球公平分配。
我以為佢已不在世上,核染水願意回應未

新聞來源連結:

https://tw.news.yahoo.com/瑞典環保少女捐10萬歐元-支持全球疫苗公平分配-161439042.html

瑞典環保少女童貝里今天宣布將捐贈10萬歐元

搵唔少....... 捐10萬歐元

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-4-20 02:19 PM 發表

大佬,釣大魚麵要落啲魚餌。
反而我想知10萬佔佢身家幾多個%。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-4-20 02:23 PM 發表

大佬,釣大魚麵要落啲魚餌。
反而我想知10萬佔佢身家幾多個%。
希.........捐10萬..........都唔係即科啦
話捐, 冇錢係咪要坐監???

似9up捐, 幫基金吸客

老尾胳肋底唔公平分配喎,點算

拒譴責日本排核污水事件,環保亞嬸都唔止收十萬歐羅啦

10萬歐元就想要歐美列強攞疫苗出來﹖

真係有錢。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-4-20 02:19 PM 發表

呢類咁嘅工具人嗰10萬歐元可能背後金主出咋

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-4-20 04:49 PM 發表

呢類咁嘅工具人嗰10萬歐元可能背後金主出咋
吹完, 就玩賣獎券(e.g. 100萬)...........捐完10萬, 袋90個啦

引用:
原帖由 ivan00000 於 2021-4-20 02:18 PM 發表
(中央社記者唐佩君布魯塞爾19日專電)瑞典環保少女童貝里今天宣布將捐贈10萬歐元,支持疫苗全球取得機制(COVAX)運作,確保2019冠狀病毒疾病(COVID-19)疫苗在全球公平分配。
我以為佢已不在世上,核染水願意回應未

新聞來源連結:

https://tw.news.yahoo.com/瑞典環保少女捐10萬歐元-支持全球疫苗公平分配-161439042.html
捐十萬?都係以佢名義啫,實際係邊個出錢,大家仲唔明咩。
日本單嘢因為美國支持無出到聲,已經打擊人地對佢嘅所謂環保少女嘅形象,現在當然要搵啲其他嘢嚟轉移視線啦。
基本上,由佢對日本排放核污染廢水落海嘅事件中,完全無發出過反對嘅聲音,就已經充份明白到佢事實並唔係乜嘢為咗環保,而只係作為歐美政治工具嘅代言人而已,所以今次所謂嘅捐款,咪又係佢背後嘅人出錢。
大家可以諗下,新冠疫苗共享計劃都唔係今時今刻先至出現,點解之前無見過佢話捐款?恰恰因為這次日本排核污染廢水落海一事,佢俾人揭發連反對聲音都無嘅時候,才話捐款。明眼人都知道係乜嘢一回事啦,呢啲咪叫做欲蓋彌彰囉。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-4-20 04:51 PM 發表

吹完, 就玩賣獎券(e.g. 100萬)...........捐完10萬, 袋90個啦
日本到輻射水落海嗰時呢件工具人個名整到臭晒啦,然後再諗乜諗呀遲唔捐早唔捐而家先捐?所以呢件工具人而家仲有利用價值金主仲未會放棄佢嘅

我淨係想知倭人咁排放輻射水係咪無問題?

捐錢支持疫苗公平分配固然好,但我想問環保少女又願意捐多少錢出來,制止日本政府將核輻射污水排入大海呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]