• 瀏覽: 13,270
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
+2
上次美國4豬扮5G, 今次又黎6豬??

美日市場加埋約4億人,但太過講求商業回報,郊區連網絡都無

大陸已有5.5G,6G應用預計2030年,7G亦都研發緊,8G-100概念已在腦中。😄

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-20 11:28 AM 發表
星鏈6G使用⋯配合唐納d侵上埸👍 🤗🤗🤗🤗🤗歡呼
希拉利判上絞刑架後、下1個到~
講乜東東,真係唔明白

提示: 違規內容已被屏蔽
如果沒有跨越式進步就冇意思

引用:
原帖由 supertom123 於 2021-4-20 11:25 AM 發表
如果老尾堂堂正正同阿爺較量, 絕對歡迎, 唔好用制裁呢D小學雞手段阻止人發展, 世界係要不停進步人類生活先愈來愈好. 老尾連5G都未掂, 6G可能仲係幻想緊.

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20210420/00202_001.html
老尾最叻暴力屈他國!當年老尾GSM係渣過日㗎仔嘅CDMA,㗎仔咪又係被㩒住打冇得發圍!今次連5G嘅嘢刀冇,要直頭屈間華為!想打死間公司全世界冇5G用!攬炒行為!

引用:
原帖由 st105 於 2021-4-20 11:57 AM 發表
單挑吾夠打,要聯手先得。
而家老美吾出手怕又輸比老共
而家老共好難搵對手同佢單挑

老美滅國世界和平

主人與狗的關係不應稱「合作」. 

引用:
原帖由 supertom123 於 2021-4-20 11:25 AM 發表
如果老尾堂堂正正同阿爺較量, 絕對歡迎, 唔好用制裁呢D小學雞手段阻止人發展, 世界係要不停進步人類生活先愈來愈好. 老尾連5G都未掂, 6G可能仲係幻想緊.

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20210420/00202_001.html
中國嘅6G係高速衛星通訊噃

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-4-20 01:54 PM 發表

咁又唔一定, 講下講下都三年啦, 如果華為呢幾年冇人做野既話, 如果中國內地冇人做野既話, 美日應該會在6G 前追到

不過我估呢個世界上, 只有美國傻佬同黃C先信中國只有習近平一個人做野
其實主席同上外星陳仔好熟架,係老尾自己唔知!

東紀元又放毒!

嚟!我搵嚟志玲姐姐幫你哋加持,唔好令志玲姐姐失望噢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]