• 瀏覽: 13,353
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-20 12:03 PM 發表

中國已在去年發射試驗衛星..未必真係未來6G標準,但已經唔係POWERPOINT或吹水中..

用行動去試驗技術可行性....

唔再等歐美日韓等國..中國內循環,一帶一路,東盟各國可優先採用...

https://udn.com/news/story/7333/4998418

各國混戰5G技術 中國6G已先測試

...
🤔用6G監控森林?
7G就監控海洋,
咁就唔怕天災了!

拎45億出黎,請幾個自已友開間公司,工作就係遊說D通訊企業科技公司入黎開會,問佢地點搞。
2年後洗晒45億,但結論就係冇進展,最好再撥幾十億研究7、8、9g啦

引用:
原帖由 hadong 於 2021-4-20 01:04 PM 發表

你老味,食咗藥先死出嚟柒啦,講句嘢都九唔撚搭八。
呢條阿叉唔識中文架。

講囉 

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-4-20 01:16 PM 發表
樓主,有個事實係被美國制裁得個啲人或者公司都係身有屎
有個事實係, 反中都是白痴的...

引用:
原帖由 supertom123 於 2021-4-20 11:25 AM 發表
如果老尾堂堂正正同阿爺較量, 絕對歡迎, 唔好用制裁呢D小學雞手段阻止人發展, 世界係要不停進步人類生活先愈來愈好. 老尾連5G都未掂, 6G可能仲係幻想緊.

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20210420/00202_001.html
🐶5G都未攪掂.學人整6G?
真係笑L到肚痛

不如話十G啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 20/4/2021 13:16 發表
事實係你班曱甴仲未認清事實,仲生活係老尾嘅幻景中。

美國D GPS 都就嚟用30年,快跌落嚟

6G?  你搞掂個5G至講啦老美

佢地d咁喞國家,先通過咗預算案同徵到地至算啦。講就天下無敵

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-4-20 01:16 PM 發表
唔面對現實, 生活係老尾製造既虛假民主, 人權世界, 永遠反中, 覺得唔可以比人超越呢種心態已經再唔係大家認識既老尾

能夠放下身段, 接受挑戰, 或者自己再進步, 世界先可以繼續前進.

當年八國聯軍, 衣家唔會行得通, 中國人不吃這一套.

尾狗靠吹,用把口做,中國就做實事

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-4-20 12:49 PM 發表

十年後能追上華為只有一個可能性, 就係十年後華為已經唔再存在
都幾難
華為每年的營收差唔多一萬億

香港有邊間公司可以做得到呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]