• 瀏覽: 26,486
  • 回覆: 404
+18

日本仔 向來都好無人性, 相信 已經偷排左 十年!!! 

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-4-20 11:15 PM 發表
日本仔 向來都好無人性, 相信 已經偷排左 十年!!! 
日本仔 成日 什麼民主, 自由, 公義, 實際咪係 踐踏 人命!!!
又限制 公民 人生自由, 阻人搵食, 等於慢性謀殺!!!
當年 大屠殺 中國幾千萬無辜人民!!!!!
今日 任意排放核廢水, 大屠殺 地球上所有生物!!!!
必遭天遣!!!

引用:
原帖由 一頁地獄貓奴 於 2021-4-20 03:01 PM 發表
日本嘅化妝品會唔會都有問題呀
會,日笨成日話全天然,而家核水污染自然,點會冇問題。

引用:
原帖由 海灣肥沃的P圖 於 2021-4-20 04:43 PM 發表
未排核廢水,當地傳媒已經發現好多畸型魚啦!睇事實,好過亂吹水啦!
其實應該偷偷排放咗好多年了, 堆心熔化核廢水透過地下一直流出大海而不理,佢老美爸爸都知,所以我好耐無食過日本海產,包括刺身,壽司。

引用:
原帖由 marco1628228 於 2021-4-20 11:21 PM 發表

其實應該偷偷排放咗好多年了, 堆心融化核廢水透過地下一直流出大海而不理,佢老美爸爸都知,所以我好耐無食過日本海產,包括刺身,壽司。
日本上得食卓的都重幅射。。
日本人都放棄左、死就死。
把心思放在侵略再移居為優先。
我地中國人要提防、応禁日本食材。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-20 08:17 AM 發表
又話稀釋先排既!?

稀釋完都咁毒!?
係用海水來稀釋, 稀䆁完全部排入大海. 即是同直接排入大海無分別. 

我一向都唔買日本食品,
最安全。

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-4-20 08:12 發表
美國支持下日本啦
身體最誠實

引用:
原帖由 smartchu 於 2021-4-20 10:25 AM 發表

香港早台灣十幾年開放萊豬
台灣禁止福島在內5縣食品入口仍未解禁
但香港已於2018年搶先解禁4縣食品
又身為日本農林水產品最大出口地
香港人肯定仲幸福
仆街 週街日本蛋 咁乸平都唔知會唔會有嘢? 前幾日 同小黃人家人講 唔好食咁多日本嘢 佢居然話 大陸 d 輻射超標十倍 我問佢邊度 佢又講唔出 洗晒腦!

食自己

引用:
原帖由 長城粟米 於 2021-4-21 05:00 AM 發表

仆街 週街日本蛋 咁乸平都唔知會唔會有嘢? 前幾日 同小黃人家人講 唔好食咁多日本嘢 佢居然話 大陸 d 輻射超標十倍 我問佢邊度 佢又講唔出 洗晒腦!
家陣係日本人輸入大陸農産品、國內生産的売出國

引用:
原帖由 涼鎮鷹 於 2021-4-20 03:18 PM 發表

三鹿奶粉師兄食唔少
仲三鹿奶粉?果班友都打晒靶啦
日本造假幾十年嘅食品大把添,我洗唔洗同你回下帶?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-21 09:02 AM 發表

衰就講一世

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-21 09:02 AM 發表

唔及大陸,五十步笑百步

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]