• 瀏覽: 1,983
  • 回覆: 25
政府公布昨日(18日)再多10名市民接種新冠疫苗後不適送院,涉及7男3女,年齡介乎20至67歲。他們當中7人已經出院,1

今天應該是0:10,所以方向報無提邊種疫苗

不過就老規矩,biontech吹成國內同德國研發的疫苗

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210419/bkn-20210419221524811-0419_00822_001.html

唔係咁強勁掛

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-4-20 02:05 AM 發表
唔係咁強勁掛
mRNA疫苗副作用多D

提示: 違規內容已被屏蔽
計風險的話, 有暗病既唔應該打復必泰.

除非係又黃又蠢, 咁好歡迎佢地用條命證明科興疫苗既清白, 反正佢地人生都唔會有其他作用.

最擔心的是因疫苗副作用而入院的人,再遇上武漢肺炎的人,一樣受感染或感染其他醫院內較罕有的細菌和病毒

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-4-20 02:26 AM 發表
計風險的話, 有暗病既唔應該打復必泰.

除非係又黃又蠢, 咁好歡迎佢地用條命證明科興疫苗既清白, 反正佢地人生都唔會有其他作用.
明顯復必泰副作用多,數據不會說謊

引用:
原帖由 pycicamn 於 2021-4-20 03:04 AM 發表
最擔心的是因疫苗副作用而入院的人,再遇上武漢肺炎的人,一樣受感染或感染其他醫院內較罕有的細菌和病毒
放心,已經無武漢肺炎

但依然有美國肺炎,英國肺炎,印度變異肺炎

又係美國疫苗,黃人講野啦。

好心你哋就唔好學埋曱甴啲仆街嘢去唱衰疫苗啦!無論邊隻都好,打咗總好過唔打!香港再長期維持現在嘅檢疫措施,好多行業都要死啦!曱甴就話乞開食啫,正常人都唔L想過苦日子掛?

籃絲都唔係嗰個去打架,又驚死又怕痕又怕痛,啲曱甴黑媒又亂九咁吹打咗會死,我估香港要10年後先會回覆正常

腦癇,副作用好勁

引用:
原帖由 pycicamn 於 2021-4-20 03:04 AM 發表
黃狗要改口啦,毒果已跪低咗

[頭條日報] 【Kelly Online】《蘋果》內部指引棄用「武漢肺炎」 改以「最新疫情」等做Tag

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2050989/

都係等疫苗出2.0, 才去打都未遲.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]