• 瀏覽: 3,800
  • 回覆: 16
要永久杯葛日本貨,唔好再去日本旅行。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2021-4-19 11:46 PM 發表
中國已要求國際原子能機構做野、確保海洋安全,絕對唔會不了了之

引用:
原帖由 starr 於 2021-4-20 08:21 AM 發表

中國已要求國際原子能機構做野、確保海洋安全,絕對唔會不了了之
即使日本因為壓力而取消計劃,但他們個心咁狠毒,大家也不應該再支持日本貨和去日本旅行。

大家要做假藍黃狗,千祈唔好只維持三分鐘熱度,要永久扮落去。

謠言止於智者,真相出來,兩三日反日情緒就散水。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2021-4-19 11:46 PM 發表
香港人係善忘要不時提一提。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-4-21 08:09 AM 發表
不論任何政見,也應該向日本破壞海洋的行為說不。

反日情緒一向三分鐘。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-4-22 09:51 AM 發表

人地兩年后才倒啦
扑街又造謠
咁都係倒。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-4-21 08:09 AM 發表
我身邊有黃人即使冇覣身經歷日本侵華,但也對這個國家全冇好感。一次日本也冇去過。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-21 08:46 AM 發表
謠言止於智者,真相出來,兩三日反日情緒就散水。
既然係咁安全,點解唔用來洗街淋花?反而浪費真貴資源?

引用:
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29839556

引用:
其實佢呢個行為已可定性為開戰,咁係變相發動核攻擊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]