• 瀏覽: 2,176
  • 回覆: 26
五旬漢昏迷送北區醫院搶救不治 本月初曾打科興疫苗

【on.cc東網專訊】本港再有人接種新冠疫苗後死亡,醫院管理局今日(19日)證實,一名54歲男子本月18日凌晨被發現昏迷,由救護車送到北區醫院急症室,經搶救後證實不治。病人本月2日曾接種新冠疫苗,院方昨日已按機制將個案呈報衞生署。

日日夜夜睇埋D大外宣,又唔用腦,唔抵可憐!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/五旬漢昏迷送北區醫院搶救不治-本月初曾打科興疫苗-082107298.html

復必泰好嘢呀, 打咗幾十萬劑, 無一個人死呀!
每日都有一百幾廿人死,無一個係之前打過復必泰?

又多一個。  

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-4-19 11:39 PM 發表
又多一個。  
上面更加唔在講

打伏必泰死既咪仲多

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-4-19 11:39 PM 發表
又多一個。  
大馬有40名醫護接種兩劑疫苗仍確診
2021年4月18日

<匯港通訊> 馬來西亞單日新增新冠肺炎病例連續3日逾2000宗,有40名醫護人員接種兩劑疫苗後仍確診,其中9人是在接種第二針兩個多星期後才確診,31人不到兩星期內就染病;另外有142名醫護人員在接種第一劑後確診,但症狀較輕微。

當局並無公布他們打了哪款疫苗。馬來西亞在2月啟動疫苗接種計劃,為民眾提供科興及 BioNTech 疫苗接種。

引用:
原帖由 fm701 於 2021-4-19 11:51 PM 發表
打伏必泰死既咪仲多
係囉......唔打科興就7啦....

東方有冇搞L錯,真係越來越離譜,"打針後死亡",即係將2 者完全掛勾來講,醫療報告未出,咁即係抹黑

日日有人中風,香港開打好似無特別多人死左。如果智利巴西等外國有多人死亡外國一定報。

引用:
原帖由 siu80 於 2021-4-20 12:01 AM 發表
東方有冇搞L錯,真係越來越離譜,"打針後死亡",即係將2 者完全掛勾來講,醫療報告未出,咁即係抹黑
200萬喎........
依D梗係寫長期病患啦...

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2021-4-20 12:04 AM 發表

200萬喎........
依D梗係寫長期病患啦...
寫醫療報告的專家咩誘因要妄顧事實先,又唔係200 萬慳左有份分紅!

雙標報道

引用:
原帖由 siu80 於 2021-4-20 12:08 AM 發表

寫醫療報告的專家咩誘因要妄顧事實先,又唔係200 萬慳左有份分紅!
連777都唔夠膽講錯句說話, 更何況醫生寫報告呢?

東方,該名男子也日日食飯, 用返東方低 B反共邏輯推斷 食飯都會令人死嘅禍!?

近期反科興疫苗去都無所不用其極, 斷章取義以及脫離事實 完全沒有 科學根據, 睇情況爛蘋果背後金主 真係會可能過檔咗你呢度乎?

堅持打科興送死,條路係佢自己揀嘅,無辨法

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]