• 瀏覽: 33,431
  • 回覆: 258
  • 追帖: 3
+35
引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2021-4-19 10:13 PM 發表
曾經地球上最美麗的帝國已經不再美,因為瘋狂印偽鈔欠下三十萬億債,
一個華麗轉身顯露其邪惡本質成為邪惡軸心國,展示的虛偽醜陋不下於台灣鬼島

一個燈塔的熄滅'崩塌
作惡多端,盛極必衰,
美帝只會愈來愈折墮

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-19 11:49 PM 發表
收咗人仔紅包,幫人講好話
係咪好似曱甴收咗美金紅包搗亂香港一樣?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-20 01:27 AM 發表

藍撚更加on 9, 免費幫主子護航
明嘅,黃屍黑暴收美國黑金去抹黑中國,搞亂中國香港,最醒目係你哋!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-20 01:27 AM 發表

藍撚更加on 9, 免費幫主子護航
黃撚貼錢貼時間幫主子....
上到庭都係過度活躍或者智障
仲有之前黃撚大大聲9叫核爆都唔割,結果係割到核爆

唔跟大隊,準備俾人黃背心啦

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-19 11:49 PM 發表
收咗人仔紅包,幫人講好話
鼻屎哥唔肯接受現實

見到澳洲畀中國咁玩,佢只可以揀「被玩」同「唔玩」

垃圾

不會吧!

想五眼聯盟控制全世界

所謂聯盟,即係以人多欺少的做法,攪小圈子打壓圈子以外的人。十足黃絲行為,人一多就幾醜惡的事都做得出,打路人,放火,邢毀。跟住圍爐取暖,話自已咁做係啱嘅,自欺欺人。 

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-4-19 10:08 PM 發表
從拒絕參與涉港聲明,到拒絕加入美國等國質疑世報告的隊伍,與美國、英國、澳洲、加拿大共組「五眼聯盟」(Five Eyes)的紐西蘭最近不願參與「反華陣營」。該國外長馬胡塔(Nanaia Mahuta)今天表示,她希望「五眼聯盟」專注於分享情報,不樂見擴大其職權範圍。澳洲媒體認為,這是紐西蘭發出明確信號,質疑其他「五眼」成員利用該聯盟對華施壓,並將制定更為獨立的外交政策。 

中國是紐西蘭最大的貿易 ...
正常人都唔會狼狽為奸。。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]