• 瀏覽: 1,650
  • 回覆: 15
17日,印度單日新增23萬人確診感染新冠病毒,再度刷新單日染疫最高人數。本月,印度已經新增200萬人感染,據信與傳遍全境的新變種病毒相關。

英國變種新冠未完。又走出加強版印度新冠疫情。英國剛出現印度變種病患。相信很快都會在香港都出現印度變種疫症。

新聞來源連結:

https://news.cctv.com/2021/04/18 ... aYownnB210418.shtml

港人話封左關就掂架,咁簡單點解印度個偽民主政權唔做?

政府肯禁飛印度未呢?

印度呢D國家

無幾年都搞唔掂

政府為什麼一定要放寬印度?

究竟香港有什麼要靠印度? 無左佢唔得?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-19 08:55 PM 發表
港人話封左關就掂架,咁簡單點解印度個偽民主政權唔做?
封左關係香港減少個案,因為無比印度再影響,大部由印度輸入

印度自己封當然佢自己死,因為佢本身就是輸出

咁簡單你唔明?

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-19 09:01 PM 發表
印度呢D國家

無幾年都搞唔掂

政府為什麼一定要放寬印度?

究竟香港有什麼要靠印度? 無左佢唔得?
因為有平機會

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-19 09:04 PM 發表

咁簡單你唔明?
天竺人沒有民族覺醒,不認為是自己出了問題

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-19 09:04 PM 發表

咁簡單你唔明?
港人話唔封關,乜抗疫措施都係玩市民喎

咁而家印度偽民主政府咪應該乜都唔好做,因為都無封關

印度好似失 L 晒控

印度自己研發嘅疫苗冇用咩??

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-19 09:11 PM 發表

港人話唔封關,乜抗疫措施都係玩市民喎

咁而家印度偽民主政府咪應該乜都唔好做,因為都無封關
曱甴無腦唔係扮

印度入境澳門要隔離28日係正確的,香港就.......

印度有部分以為喝牛屎食牛糞可免疫。

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-19 09:17 PM 發表

曱甴無腦唔係扮
係啊,一味叫政府封關

日本封左關咪又屢創新高

真無腦也

印度係全球最大的民主體制國家,人民享有高度自由及人權,係黃絲手足既理想鄉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]