• 瀏覽: 19,109
  • 回覆: 194
+22
引用:
原帖由 sam0010 於 2021-4-19 07:32 PM 發表
呢個世界要美國完全消失先會有真正和平
二戰後,老尾在全球發起大大小小嘅戰爭超過二百次!

只計咁多年係阿富汗死嘅平民百姓有十萬之數,呢D仆街唔係戰爭罪犯係咩!?希望老尾早日滅國還世界真正和平!

引用:
原帖由 suzume 於 2021-4-19 07:50 PM 發表

石油未搬哂點走到
霸伊拉克油田,美國肯定不會輕易走

尾狗是世上最大恐怖組織

引用:
原帖由 自閉兒 於 2021-4-19 07:37 PM 發表
阿富汗無著數攞,又要對付中國……
信佢會走...乜咁多純情綱友...... 打咗廿年,駛咗萬幾兩萬億..又死咗咁多美兵...冇著數拍下蘿抽岸鳩鳩會走頭.....
https://www.youtube.com/watch?v=rX4acBAbEwM&t=1s

最恐怖威脅既係邪惡軸心偽鈔國,大6應團結全球過佰國家剿滅八國邪惡聯盟 

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-4-19 07:37 PM 發表
搞咗20年,除咗害到人民不聊生,老尾得到乜?
石油。

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2021-4-19 07:51 PM 發表
好似比人踢爆左阿富汗係用黎輸送武器去新疆wo, 比人踢爆左就撤軍呀
對阿富汗/緬甸/越南/印度
都是走私軍火給中國恐怖分子主要路線。
特別是阿富汗,是尾軍主要東伊恐怖分子訓練營。

美國ED 咪叫種族滅絕囉
滅完就走人

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-4-19 07:28 PM 發表
美國總統拜登早前宣布將在911恐襲20周年之前全數撤走美軍,結束這場美國陷入最久的戰爭。國務卿布林肯周日(18日)為拜登

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210419/photo/bkn-20210419150055085-0419_00992_001_01b.jpg?20210419181104

最大既恐怖威脅咪就係美軍囉,美軍走咗自然天下太平

...
最大既恐怖威脅咪就係美軍囉 x2

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-4-19 07:37 PM 發表
搞咗20年,除咗害到人民不聊生,老尾得到乜?
半夜運哂人哋國庫啲黃金走,你話得到咩,俄羅斯影到,果時上過報

美國狗講人權真係連粗口都不如!

當小粉紅 5毛黨以為拜登 布林肯上台會無野做 估唔到仲癲過侵侵 蓬大帥 哈哈哈哈
美國似乎認清另一個世界恐怖組織

留低 外判士兵。 仲凶殘😖

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-4-19 07:28 PM 發表
美國總統拜登早前宣布將在911恐襲20周年之前全數撤走美軍,結束這場美國陷入最久的戰爭。國務卿布林肯周日(18日)為拜登

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210419/photo/bkn-20210419150055085-0419_00992_001_01b.jpg?20210419181104

最大既恐怖威脅咪就係美軍囉,美軍走咗自然天下太平

...
老尾自編自導自演定向爆破左自己三座大廈,延時放出電腦飛機畫面,然後賊喊捉賊,搞到人地幾個國家家破人亡,生靈塗炭!!!

附件

mmexport1564723512232.jpg(159.61 KB)

mmexport1564723518244.jpg(187.82 KB)

mmexport1564723524185.jpg(61.62 KB)

美國準備對中國開戰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]