• 瀏覽: 14,039
  • 回覆: 184
  • 追帖: 1
+6
要恢復死刑,捉死曱甴去打靶

引用:
原帖由 我是汽車維修員 於 2021-4-19 06:29 PM 發表
前立法會議員陳淑莊與2人被指在去年4月政府就酒吧設定限聚令下,涉與多人在旺角一酒吧內聚集,陳等人否認指控,案件今(19日)在九龍城裁判法院開

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210419/460842978856931328316584.jpeg/LbQYTydTns4cJuhBO2K8dR_96O8yfdmpqqUIgI-lCIA?v=w1280r16_9
以為三十六著走為上著。。。
出得嚟眾籌就要預咗要還啦。。。。

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-4-20 08:32 AM 發表

我最想見陳曰軍入獄
👍👍👍,漏了,還有好多,一時未諗起💪💪

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-4-20 08:32 AM 發表

以為三十六著走為上著。。。
出得嚟眾籌就要預咗要還啦。。。。
咪諗住又飲又食又拎又玩完拍吓屎忽就可以走得假。。。。。。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-20 08:31 AM 發表

係。
我估羊惡橋最開心。
典解?

否認乜嘢?見到果個唔係佢?

引用:
原帖由 我是汽車維修員 於 2021-4-19 06:29 PM 發表
前立法會議員陳淑莊與2人被指在去年4月政府就酒吧設定限聚令下,涉與多人在旺角一酒吧內聚集,陳等人否認指控,案件今(19日)在九龍城裁判法院開

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210419/460842978856931328316584.jpeg/LbQYTydTns4cJuhBO2K8dR_96O8yfdmpqqUIgI-lCIA?v=w1280r16_9
無了反對派巴士瘋狂加價無人反對

呢啲唔駛坐嘅,無得入去慰藉李桌人

今次走唔甩

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-4-20 08:39 AM 發表

典解?
當年陳退黨。
楊一面不滿。
現有機雙雙入獄。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-20 08:52 AM 發表

當年陳退黨。
楊一面不滿。
現有機雙雙入獄。
仲以為因愛成恨

腦癌莊好快又撐支拐杖出黎扮腦殘!

法官又判緩刑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]