• 瀏覽: 5,087
  • 回覆: 23
偏偏烏克蘭和台灣的領導人好似食左過期春藥咁勇猛。 對住烏克蘭或台灣的守衛兵力, 基本上俄羅斯或呀爺都係予取予攜。 美國係咪想送份大禮比我地?

To be or not to be?  Not to be!
引用:
原帖由 treo000 於 2021-4-19 03:24 PM 發表
偏偏烏克蘭和台灣的領導人好似食左過期春藥咁勇猛。 對住烏克蘭或台灣的守衛兵力, 基本上俄羅斯或呀爺都係予取予攜。 美國係咪想送份大禮比我地?
烏剋蘭已經成了棄犬冇人肯領養啦,呆灣省靠大陸做生意賺點錢來購買尾國二手爛銅爛鐵這條犬兒還點利用價值。

引用:
原帖由 秋落 於 2021-4-19 05:32 PM 發表

烏剋蘭已經成了棄犬冇人肯領養啦,呆灣省靠大陸做生意賺點錢來購買尾國二手爛銅爛鐵這條犬兒還點利用價值。
烏克蘭仲有用, 就係做戰場。

北極熊今次唔傻了,睇到美國佬死亡邊緣,唔出手打烏克蘭,等睇中東大戰

烏克蘭開戰,老八乘勢統一台灣省; 中國收復台灣省,俄羅斯便解決烏克蘭。 老美傻得兩面玩大,齊齊爆鑊,遲早被豬朋狗友擺上檯。 狐群狗黨,各懷鬼胎拉美國下水。

唯一問題 佢老味 何以急著 打仗? 

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-4-19 11:51 PM 發表
靠打贏扙做大佬收保護費

引用:
原帖由 棧道 於 2021-4-20 03:12 AM 發表

靠打贏扙做大佬收保護費
佢1挑就挑2個足以和佢隻抽的對手, 托大了

其實SHOW HAND不嬲係咁玩,
到俄仔同大陸真係跟,甚至加碼,到時要睇美國去唔去啦。
當年俄仔食左克里米亞,美國可以點。
更加經典既係當年俄仔打爆格魯吉亞,同老美講明呢鋪無得拆,
要打就打啦,美國同北約咪即刻龜縮

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-4-19 11:51 PM 發表
唔打仗阻止唔到中國做大佬。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Henry1268 於 2021-4-20 11:40 AM 發表

唔打仗阻止唔到中國做大佬。
敗燈無睇三國。 以一敵二, 絕對下下策。 不過佢死佢事。

引用:
原帖由 treo000 於 2021-4-20 10:19 AM 發表

佢1挑就挑2個足以和佢隻抽的對手, 托大了
佢明知2邊都打唔到佢,控制權係佢地,玩野多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]