• 瀏覽: 48,939
  • 回覆: 539
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-4-19 03:06 PM 發表
本港近年爆發「移民潮」,不少港人都計畫移民到英美等地。一對年邁夫婦日前被兒子𠱁賣樓移民,怎料兒子及新抱在英國安頓好後,卻拒絕接兩老同住,突然「樓財兩失」。不少網民鬧爆該名兒子及其妻「為咗移民咩都做得出」,不過亦有網民認為兩老「自己攞嚟」!

有網民在網上討論區「親子王國」上,以「真係心酸,為咗移民呃咗父母層樓」為題發文,指日前從長輩口中得知,有一對年邁夫婦的大仔打算移居英國,並𠱁他們賣掉兩層樓,指 ...
黃屍曱甴就係自己私自利 老豆老母都可以岀賣 只可以講句收尾幾有排佢歎啦

曱甴正人渣

引用:
原帖由 界外 於 2021-4-19 03:09 PM 發表
用錢試人冇錯,想知對方人品,不妨在可負擔的情況下試試。
自己個仔自己教、係咩人都唔知真係抵有咁下埸!

真係冷血

曱甴真係冷血

養曱甴,咬蘿柚

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-4-19 03:11 PM 發表
養出隻曱甴

曱甴仔媳

慈烏失其母,痛哀聲。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-4-19 03:06 PM 發表
本港近年爆發「移民潮」,不少港人都計畫移民到英美等地。一對年邁夫婦日前被兒子𠱁賣樓移民,怎料兒子及新抱在英國安頓好後,卻拒絕接兩老同住,突然「樓財兩失」。不少網民鬧爆該名兒子及其妻「為咗移民咩都做得出」,不過亦有網民認為兩老「自己攞嚟」!

有網民在網上討論區「親子王國」上,以「真係心酸,為咗移民呃咗父母層樓」為題發文,指日前從長輩口中得知,有一對年邁夫婦的大仔打算移居英國,並𠱁他們賣掉兩層樓,指 ...
偷呃鬼騙,破壞社會係d👹黃屍曱甴💩畜牲天性🥶
生出唔教育好咪係咁囉😪

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-19 03:36 PM 發表
從該子女的言行可以知道這父母也不會是好東西,家庭教育造成的。
會唔會呢係對父母
從小到大都教個仔點呃人搵人笨?
所以教出個咁冇人性嘅仔?!

提示: 違規內容已被屏蔽
黃狗就係咁仆街

最終得益咪又係日落帝國

兩層樓嘅錢俾晒大仔,仲想細女養?
偏心偏到咁,細女咁對佢哋都唔係錯喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]