• 瀏覽: 38,245
  • 回覆: 355
+9
引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2021-4-19 01:37 PM 發表
貓主傻既,貓好易走失,根本唔應帶出街,要帶都要入袋!仲帶去有狗地方!
隻貓係放喺袋入面架

引用:
原帖由 kinghong02 於 2021-4-19 08:26 PM 發表
隻貓b甘弱小,主人有冇足夠能力保護?如果吾糸點解帶隻貓b去D甘多狗既塲所?佢肯定所有狗都正常吾會發癲?成件事貓主都要負上好大責任。當然狗主亦糸仆街
多餘啦,應該要帶口罩,如果驚D狗會發神經,咁人都應該唔好去,你點知邊隻狗會發神經呀?如果係鬥牛梗,大型洛威拿果D發神經嘅話,有幾多人擋得住?

引用:
原帖由 kcmc 於 2021-4-30 04:31 PM 發表

多餘啦,應該要帶口罩,如果驚D狗會發神經,咁人都應該唔好去,你點知邊隻狗會發神經呀?如果係鬥牛梗,大型洛威拿果D發神經嘅話,有幾多人擋得住?
無論大細狗發起癲都有機會咬人咬其地動物
只係啲不負責任的狗主反鬧點解帶貓出街同唔用貓袋
咁同話性感女士被人非禮到姦係自招一樣
樓上#341就有個仆街咁講

引用:
原帖由 MATCHER 於 2021-4-30 12:49 PM 發表

少唔代表冇
你呢啲看撐呢個仆街狗主
睇嚟你都係同狗主一樣仆街嚟
你敢肯定係狗唔咬人或其他小狗小動物
啲狗主帶得狗隻就要好好看管
聰明到呢
麻煩你學下睇字 唔順你意就等於撐狗主 你都忽忽地 again 柴犬同狗主一定有錯 問題係個貓主唔好一味出嚟賴人 
少唔代表冇 你同啲傻西黃絲有咩分別?
唔夠民意 做on9野就少唔代接冇
你問下義工建議咁樣袋貓ok唔ok?
我地捉貓b一樣用飛機籠

引用:
原帖由 CSC06 於 2021-4-26 09:29 AM 發表

柴犬主人當然錯啦
但唔L該條港女唔好再養小動物
你老味得果5星期大針又未齊你拎佢黎當宣傳?!
而家唔講得個港女錯㗎
啲道德L會話你撐狗主
最撚正係條女搵埋個硬膠藉口自己又冇保護好隻貓 佢仲夠膽上電視

引用:
原帖由 MATCHER 於 2021-4-30 09:05 PM 發表

無論大細狗發起癲都有機會咬人咬其地動物
只係啲不負責任的狗主反鬧點解帶貓出街同唔用貓袋
咁同話性感女士被人非禮到姦係自招一樣
樓上#341就有個仆街咁講
做埋唔敢回我果陣講 怕我舉報你?
你個比喻都on99
用貓同人比我已經解釋左
你聽唔撚明自己去問義工同獸醫
咪撚再拉埋道德L話啲女裙短抵俾人強嚟講
夾硬到呢 駁你正常寵物主人點帶貓出街你就講少唔代表冇 你殺人放火人地話你唔啱你都可以話少唔代表冇啦
我本來都諗住呢度冇弱智仔 原來少唔代表冇囉

狗主人最大責任,無好好睇住狗,任由狗咬死貓而死

引用:
原帖由 skinbanana 於 2021-5-1 05:56 PM 發表

做埋唔敢回我果陣講 怕我舉報你?
你個比喻都on99
用貓同人比我已經解釋左
你聽唔撚明自己去問義工同獸醫
咪撚再拉埋道德L話啲女裙短抵俾人強嚟講
夾硬到呢 駁你正常寵物主人點帶貓出街你就講少唔代表冇 你殺人放火人地話你唔啱你都可以話少唔代表冇啦
我本來都諗住呢度冇弱智仔 原來少唔代表冇囉
用到殺人放火👍👍

引用:
原帖由 MATCHER 於 2021-5-1 08:21 PM 發表

用到殺人放火👍👍
你都用強姦啦天才

Pxt pxt express已經更新出黎千字文道歉,。。但都有大量人屌。。。
哈哈今次算唔算攬炒成功?

引用:
原帖由 alexlcw2003 於 2021-4-20 08:32 PM 發表

隻狗使唔使人道毀滅?
其實應該

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]