• 瀏覽: 37,118
  • 回覆: 405
  • 追帖: 3
每更24小時。。。你真係信嗎?一家7口點解唔申請綜援呢?申請綜援都可以打工呀,24小時法例同公司都唔會比啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-4-19 02:08 PM 發表

想做吊高貨櫃工作(認真)
唔知入行難唔難?... 
聽講月入7萬

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
李黃瓜貨櫃碼頭嗎?

引用:
原帖由 johnchu777 於 2021-4-19 01:31 PM 發表

無錢重生甘多件
因為有錢既唔肯生...有左都有錢唔要個胎...

冇錢既避孕意識又唔足夠...有左就要生落黎...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
引用:
原帖由 秋落 於 2021-4-19 02:46 PM 發表

首先人家生甘多件冇叫妳養,請收口,人人像妳似鷓鴣獨山踎,人類好滅絕。
講事實都有錯?

你咁好心幫手養埋啦

係社會嘅錯? 7 婆一定否認, 忠誠的廢柴也一定否認

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-4-19 12:54 PM 發表

2萬蚊養一家七口,點解唔攞綜援好過呢,至少都多過2萬啦
不如你了解清楚綜援現實可以攞到幾多先出嚟吠啦。

一個養7個,咁7辛苦,依家好啦,終於解脫。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
睇下之前既post,了解下倉務員的辛酸???👇

https://www.discuss.com.hk/viewt ... 947619#pid533947619

生左三件,儲備得三萬

無錢都唔識用套...

生出黎點養 

Rip

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-4-19 02:49 PM 發表

做倉都做唔住
早登極樂算啦
我試過連踩48小時
咪又一d事都無
37歲開始入中年.身體機能下降...如果以前唔注重身體...就會出問題...

和後生仔可以捱得完全唔同..

以前都試過連踩30個鐘,冇訓...同一時間可以每星期上三日堂(計埋塔車,每次上堂要3.5小時)..仲可以接埋兼職補習.(每星期補4-5個鐘)...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
老實講,一個人做嘢仲夠膽生三件,咩諗法?唔係真係天生天養呀

如果我係佢我一個都唔會生,寧願開開心心過埋下半世,無憂無慮,捱到死,何必呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]