• 瀏覽: 12,834
  • 回覆: 208
+3
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-19 08:44 AM 發表
日本已經畀足面
公佈話畀全世界知會排廢水

某D國家隨時講都唔講就排出大海
同時禁止踢爆 發現就拉洩露國家機密
你夠膽泄露美國國家機密. 送你四個字, 自求多福.

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-19 08:30 AM 發表
日本原子能研究開發機構,成功研發出一項新技術,有望可利用豬骨,來回收福島第一核電廠核子事故所產生的放射性物質鍶,這項新技術未來或能活用於

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5684348/org/5da8afa20200adb866d8aea64826c432.jpg/ejlJkFRIPq3qD_leAlrg_1APZQV84ZoDgatsKYGrbCk?v=w1280r16_9
豬骨然要買去五眼畀d老外同著草黃c品嚐, good

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-19 08:52 AM 發表
大鑊, 日本人好鍾意賣豬骨湯拉麵

引用:
原帖由 chenflie 於 2021-4-19 08:31 AM 發表
以後出隻福島豚骨拉麵?
超濃厚福島風豚骨拉麵盛り上

咁小本自己食返晒佢,唔洗排落海毒害其他人

輻射拉麵

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-19 08:57 AM 發表

某d人就真係學晒西方咁隨口up 就屈...
應該有人阿媽後生去日本旅遊。。。。游埋呢件番黎囉

引用:
原帖由 異域疑惑的山羊 於 2021-4-19 12:42 PM 發表

應該有人阿媽後生去日本旅遊。。。。游埋呢件番黎囉
我諗佢地想, 不過係一廂情願...

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-19 08:44 AM 發表
日本已經畀足面

你呢d垃圾究竟幾時先死光,既係殺人放火出左聲就可以做????

引用:
日本已經畀足面

講緊你老美??

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-19 08:30 AM 發表
日本原子能研究開發機構,成功研發出一項新技術,有望可利用豬骨,來回收福島第一核電廠核子事故所產生的放射性物質鍶,這項新技術未來或能活用於

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5684348/org/5da8afa20200adb866d8aea64826c432.jpg/ejlJkFRIPq3qD_leAlrg_1APZQV84ZoDgatsKYGrbCk?v=w1280r16_9
希望全世界合力保護地球,大家也有後代吧

引用:
日本已經畀足面

咁應該頒個諾貝爾化學獎同和平獎俾美日兩國。

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-19 12:44 PM 發表

我諗佢地想, 不過係一廂情願...
有DNA架嘛!一於番{家鄉}上演番套《萬里尋親記》啦

引用:
原帖由 kingcup 於 2021-4-19 09:21 AM 發表

你又知日本佬無偷偷放核水落海?
佢老母個日本契家佬同佢老母講無,佢老母同佢講完佢再上香討講。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]