• 瀏覽: 10,913
  • 回覆: 208
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-19 06:45 PM 發表

日式核輻射豬骨濃湯麵...... 
呢個日本新口味。

熱賣及精選
引用:
原帖由 win2win 於 2021-4-19 01:22 PM 發表

有冇豬骨概念股可炒?
呢隻環保概念股, 創業板一上實爆升 🤭

小日本沒告訴的是,骨頭可吸收放射物質,
但那骨頭最後都是放入大海的。
小日本到現在都不用硼砂,永久破壞核源料,
偷偷收集來造核武,其心可珠。

引用:
原帖由 chenflie 於 2021-4-19 08:31 AM 發表

以後出隻福島豚骨拉麵?
輻麵,正呀

日本人用核廢水用喱煮豬骨湯拉麵啦!
佢地食左一定可以長命千歲!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-19 08:30 AM 發表

日本原子能研究開發機構,成功研發出一項新技術,有望可利用豬骨,來回收福島第一核電廠核子事故所產生的放射性物質鍶,這項新技術未來或能活用於

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5684348/org/5da8afa20200adb866d8aea64826c432.jpg/ejlJkFRIPq3qD_leAlrg_1APZQV84ZoDgatsKYGrbCk?v=w1280r16_9
吸收核水人豬骨買去俾台蛙

核豬骨賣去呆灣,呆仔仲意食。

買去台灣

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-19 08:44 AM 發表

日本已經畀足面
公佈話畀全世界知會排廢水

某D國家隨時講都唔講就排出大海
同時禁止踢爆 發現就拉洩露國家機密
蘿蔔頭老實?
Japanese power company TEPCO admits it lied about meltdown after Fukushima
https://www.cbc.ca/news/business/japan-fukushima-tepco-1.3645516

Abe's Fukushima 'under control' pledge to secure Olympics was a lie: former PM
https://www.reuters.com/article/us-japan-nuclear-idUSKCN11D0UF

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-19 05:26 PM 發表

可以用埋瘦肉精嘅豬骨

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-19 08:57 AM 發表

某d人就真係學晒西方咁隨口up 就屈...
刺客9up都唔係第一次,唔夠我講仲block我

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-4-20 11:58 AM 發表

刺客9up都唔係第一次,唔夠我講仲block我
block 左, 亦一句所唔敢回...

唔只一個,十幾個account 都為係咁...

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-20 12:46 PM 發表

block 左, 亦一句所唔敢回...

唔只一個,十幾個account 都為係咁...
其實佢只係一個分身

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-20 12:51 PM 發表

其實佢只係一個分身
或者係同一班人...
總之都係無用同玻璃心...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]