• 瀏覽: 16,965
  • 回覆: 247
+23
特登呀
打中國人?
中國人識功夫
俾人打返轉頭重衰
所以找拉丁
拉丁=拉登
生命就是打

引用:
原帖由 jelly1980 於 2021-4-19 10:23 AM 發表

有冇人可以將呢個標題圖片send 去 網上討論區呢
沒必要,班曱甴睇完都會話係大陸做假沬黑美國,牠們早就沒救了。

引用:
原帖由 supersupersam 於 2021-4-19 10:23 AM 發表
特登呀
打中國人?
中國人識功夫
俾人打返轉頭重衰
所以找拉丁
拉丁=拉登
生命就是打
美狗知道呀,所以只敢欺凌 老弱婦孺。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-19 09:28 AM 發表

其實,教科書教錯了大家,哥倫布唔係最早抵美洲的人

中國人比他早更多,

https://kknews.cc/zh-hk/history/b2yg4yn.html

所以,這位女仕祖先,可能真係中國人!
細個讀書話北美土着係由亞洲經俄羅斯連接阿拉斯加嘅陸橋行過去

賊國止終係賊國,
改不了的!

唉,天地良心

引用:
原帖由 FX2036 於 2021-4-19 08:23 AM 發表
美國種族歧視最低層似乎係黃種人。
白人殺打有色人。
黑人打殺黃種人。
仲有黃種人自己互鬥,中、日、韓都唔團結

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-4-19 09:45 AM 發表
講真非洲人是地球上最低等
但根據DNA分析,全人類源於非洲大陸噃,即係你嘅祖先都係非洲人,你都係最低等?

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-4-19 08:43 AM 發表

連登班曱甴睇唔到呢啲新聞架,牠們仲以為美國很美好的。
佢地去到都有貢獻,最少可以俾佢地當出氣袋

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-19 09:18 AM 發表

其實有傳中國人到美洲時間比哥倫布更早!

所以美國白人是入侵者,中國人可能是緊次印第安人後的土著!
唔係有,係時實當到冇’‘美國人’‘,成個美洲根本係比白人搶占殺害,因為當時白人有好多病毒,但係白人早已習慣,但原住民係未有抗體,而且白人有槍炮,一邊手持聖經講歪理

用打亞裔黎轉移黑白矛盾

想緩和雙方矛盾,最好方法係樹立一共同敵人,
亞裔咪係最好目標。反正點樣衰對班亞裔都有人幫班施暴者開脫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]