• 瀏覽: 16,916
  • 回覆: 247
+23
同蒙古元朝無乜分別,
白人=蒙古人 
黑人=色目人 
黃種人=漢人
高壓統治,最無人權的時代

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2021-4-19 09:12 AM 發表

但係鎂蟈政府只關心中國大陸港台同中國新疆的亞裔人,對自己的國民闊佬懶理
就算水浸眼眉,美國佬死都想擘大口批評中國!何苦!

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-4-19 06:53 AM 發表
美國針對亞裔的仇恨罪行沒完沒了,洛杉磯一名70歲拉丁裔老婦慘遭殃及。她上周五(9日)乘搭巴士時,懷疑被誤會是亞裔,遭一名非裔女子以針對華人的種族歧視言詞辱罵、毆打及拖行,身受重傷。警方已拘捕疑犯,控以嚴重毆打罪,暫未知會否加控仇恨罪。

當日中午時分,70歲老婦碧琪(Becky)乘搭81號巴士,打算到超市購物。車上23歲非裔女乘客比斯利(Yasmine Beasley)由車尾拖到車頭,期間其他 ...
只要某人同某組織肯叩頭認錯就 OK 架喇

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-4-19 06:53 AM 發表
美國針對亞裔的仇恨罪行沒完沒了,洛杉磯一名70歲拉丁裔老婦慘遭殃及。她上周五(9日)乘搭巴士時,懷疑被誤會是亞裔,遭一名非裔女子以針對華人的種族歧視言詞辱罵、毆打及拖行,身受重傷。警方已拘捕疑犯,控以嚴重毆打罪,暫未知會否加控仇恨罪。

當日中午時分,70歲老婦碧琪(Becky)乘搭81號巴士,打算到超市購物。車上23歲非裔女乘客比斯利(Yasmine Beasley)由車尾拖到車頭,期間其他 ...
我發覺人類唔係好講道理,進化多一千年先講

都是被日本人害的

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-4-19 10:06 AM 發表
大陸真係無好帶挈
講得啱,美洲大陸嘅白皮豬黑鬼,真係冇好帶挈

真係要多謝武肺. 

自由民主 之下 ..... 國民 既真性情 出晒黎

引用:
原帖由 sleepingforest 於 2021-4-19 10:35 AM 發表
用打亞裔黎轉移黑白矛盾

想緩和雙方矛盾,最好方法係樹立一共同敵人,
亞裔咪係最好目標。反正點樣衰對班亞裔都有人幫班施暴者開脫
黑人都有唔少支持特朗普
但係佢地又唔敢搵白人黎出氣
亞裔就成為佢地發洩對象

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-4-19 10:09 AM 發表

咁仲唔快啲叫大陸派兵解放美洲!?等美洲人民可以回歸祖國老母懷抱
馬鞍山國人去撚咗邊?又宣誓又委任咁,突然消失晒!唔係學瑪雅人咁坐UFO飛走咗下話!?

曱甴唔移民去英美死全家

幾時到羅冠聰?好想睇!

登登話亞裔票唔夠黑人多,你話佢幫邊個,重要兩黨都歧視亞裔

講明自由社會,
鐘意就打,
合情合理合法

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-19 08:31 AM 發表
老尾黑種都學人歧視
佢地俾白人恰, 唯有再去恰其他人.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]