• 瀏覽: 15,157
  • 回覆: 171
+2
異地戀往往充滿困難,非洲贊比亞一名25歲女子早前結識了一名中國男友,2人甚至到達了談婚論嫁的階段,不過當男友得知她懷孕後竟然一走了之,令她不知所措。

25歲非洲女子尤妮絲(Eunice Nasungwe)上周五(9日)向媒體透露,指早前與一名中國籍男子墮入愛河,男友聲稱自己是到非洲出差工幹,因為身在異鄉,所以希望有一名伴侶可以陪他一起生活。尤妮絲於是決定與他同居,期間2人愛得難分難捨,男友更向尤妮絲的父母提親,希望迎娶她。

不過事情的發展峰迴路轉,當男友得悉尤妮絲懷孕後,竟然選擇一走了之。不但搬離他們同居的住所,更斷絕了聯絡,所有人都找不到他。尤妮絲曾試過到該男友的公司尋人,結果被拒入內,更意外得知原來男友為公司的其中一名老闆,但公司政策列明不容許員工迎娶贊比亞人為妻,估計男友是因為這樣所以才離開尤妮絲。

無心諗著娶人,就應該用套啦.....
在非洲,一個女人獨自好難照顧一個細路.......
希望個中國男人,回心轉意,接回她兩母子.

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1549531/即時-國際-非洲女與中國男友同居生活-懷孕後卻遭拋棄感委屈

好多非洲男對中國女都是如此。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2021-4-19 06:53 AM 發表
好多非洲男對中國女都是如此。
因為好多非洲男對中國女都是如此,所以呢單 case 個中國男就無錯?

想講好多非洲女鍾意中國男,因為中國在當地好多投資
而非洲女,靚個d皮膚無咁黑個d,身材又好,真係好正

引用:
原帖由 WalterWhite 於 2021-4-19 06:56 AM 發表

因為好多非洲男對中國女都是如此,所以呢單 case 個中國男就無錯?
中國男人在非洲甚至世界各地都識到好多女女…世界變了

引用:
原帖由 WalterWhite 於 2021-4-19 06:56 AM 發表

佢有冇錯我唔評論,男歡女愛係佢哋兩個人嘅事,我只不過係敘述事實當今中國社會發生嘅事。

引用:
原帖由 mmljf 於 2021-4-19 06:58 AM 發表

中國男人在非洲甚至世界各地都識到好多女女…世界變了
係啊,好多大陸男人娶歐洲及美國女人,有喲女人仲住埋係大陸。

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-4-19 06:39 AM 發表
異地戀往往充滿困難,非洲贊比亞一名25歲女子早前結識了一名中國男友,2人甚至到達了談婚論嫁的階段,不過當男友得知她懷孕後竟然一走了之,令她不知所措。

25歲非洲女子尤妮絲(Eunice Nasungwe)上周五(9日)向媒體透露,指早前與一名中國籍男子墮入愛河,男友聲稱自己是到非洲出差工幹,因為身在異鄉,所以希望有一名伴侶可以陪他一起生活。尤妮絲於是決定與他同居,期間2人愛得難分難捨,男友更 ...
一帶一路冇帶套😂

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2021-4-19 06:59 AM 發表

佢有冇錯我唔評論,男歡女愛係佢哋兩個人嘅事,我只不過係敘述事實當今中國社會發生嘅事。
咁 “好多非洲男對中國女都是如此” 你又評論?

搞大人個肚後一走了之,不負責任,無論如何錯就係錯,呢種渣男唔應該去影衰中國人嘅形象。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2021-4-19 07:01 AM 發表

係啊,好多大陸男人娶歐洲及美國女人,有喲女人仲住埋係大陸。
係呀,更多歐洲及美國男人娶中國女人,喲女人仲住埋係國外。

廢話 全世界好多男人都係咁啦 咁都叫新聞?

咸濕不關國籍事, 天生本能! 

重點:成篇文都無話過個B係中國男經手

飢餓難耐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]