• 瀏覽: 15,321
  • 回覆: 23
+2
引用:
原帖由 Schnauzer 於 2021-4-19 06:53 AM 發表
好多非洲男對中國女都是如此。
因為好多非洲男對中國女都是如此,所以呢單 case 個中國男就無錯?

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2021-4-19 06:59 AM 發表

佢有冇錯我唔評論,男歡女愛係佢哋兩個人嘅事,我只不過係敘述事實當今中國社會發生嘅事。
咁 “好多非洲男對中國女都是如此” 你又評論?

搞大人個肚後一走了之,不負責任,無論如何錯就係錯,呢種渣男唔應該去影衰中國人嘅形象。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2021-4-19 07:01 AM 發表

係啊,好多大陸男人娶歐洲及美國女人,有喲女人仲住埋係大陸。
係呀,更多歐洲及美國男人娶中國女人,喲女人仲住埋係國外。

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2021-4-19 07:22 AM 發表

唔單止淨係中國男人係壞嘅
我無話中國男人壞,我話呢個男人,不管種族國籍,就係衰。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-19 02:27 PM 發表

黃能甘8掛,男歡女愛,關你seven事。大家都系成年人。
而家係講對錯唔係講你 d 無謂嘅立場。唔通大陸有人去幼稚園斬細路,佢都係啱,就因為佢係大陸人?如果係咁大陸唔使法院啦,係中國人就無罪,係外國人就拉晒去打靶,四海清平。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-19 02:48 PM 發表

不過黃畜放大了大陸。其實香港都大把啦,使吾使甘激動
無人放大任何人任何事,係仆街,不管國籍都係仆街。香港黃畜都係仆街。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 12:09 AM 發表

香港都好多渣男哦。你係吾係應該關心香港先。
咁你去開個香港渣男 post 我再去評論條友正仆街囉。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 12:08 AM 發表

黃人思維,不同概念啊,一個係殺人刑事,另一個係男歡女愛。

其實這一刻香港都有很多渣男哦。
一件事還一件事,呢度講大陸渣男,我對事不對人,話知佢乜嘢國籍,係仆街就係仆街。

你開個 post 講香港渣男事件,邀請我評論,我一樣話佢係仆街架 wor

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 10:12 AM 發表

因為根本不是新聞啦,道德能。
香港渣男無新聞嗎?

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 10:13 AM 發表

最扑街就是8掛到非洲。
咁你問下頭條日報做乜咁仆街?

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 11:12 AM 發表

香港黑媒扑街咯,日日制造仇中新聞,咩都可以玩。
頭條日報香港黑媒扑街咯

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 11:12 AM 發表

多到,大家都吾覺得有問題咯,人地的私生活咯,人權咯。
錯就係錯,唔通多人錯就唔係錯?

樣樣嘢都係 “人地的私生活”,咁唔使報新聞,唔使討論啦,香討可以執笠啦。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 11:14 AM 發表

證明系黃能咯,不過香港媒體基本上被黃能滲透。
原來頭條日報係黃嘅,佢老細係邊個話?

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 11:19 AM 發表

道德能,咩叫錯就是錯,要吾要浸豬籠
錯唔等於犯法,犯法嘅話就官判。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-20 11:20 AM 發表

傻仔,香港記者90%黃啦。香港電台更加是香港的BBC和CNN。
我問你頭條日報老細係邊個呀,做乜扯去香港電台?唔敢答?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]