• 瀏覽: 15,323
  • 回覆: 171
+2
引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-4-19 06:39 AM 發表
異地戀往往充滿困難,非洲贊比亞一名25歲女子早前結識了一名中國男友,2人甚至到達了談婚論嫁的階段,不過當男友得知她懷孕後竟然一走了之,令她不知所措。

25歲非洲女子尤妮絲(Eunice Nasungwe)上周五(9日)向媒體透露,指早前與一名中國籍男子墮入愛河,男友聲稱自己是到非洲出差工幹,因為身在異鄉,所以希望有一名伴侶可以陪他一起生活。尤妮絲於是決定與他同居,期間2人愛得難分難捨,男友更 ...
樓主,你點知係非洲,單親媽媽好難生活?
呢個新聞咁奇怪!之前先話提親,突然又唔娶!

男歡女愛,關你蛋治咩

引用:
原帖由 WalterWhite 於 2021-4-19 06:56 AM 發表

因為好多非洲男對中國女都是如此,所以呢單 case 個中國男就無錯?
唔單止淨係中國男人係壞嘅

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2021-4-19 07:22 AM 發表

唔單止淨係中國男人係壞嘅
我無話中國男人壞,我話呢個男人,不管種族國籍,就係衰。

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-4-19 06:39 AM 發表
異地戀往往充滿困難,非洲贊比亞一名25歲女子早前結識了一名中國男友,2人甚至到達了談婚論嫁的階段,不過當男友得知她懷孕後竟然一走了之,令她不知所措。

25歲非洲女子尤妮絲(Eunice Nasungwe)上周五(9日)向媒體透露,指早前與一名中國籍男子墮入愛河,男友聲稱自己是到非洲出差工幹,因為身在異鄉,所以希望有一名伴侶可以陪他一起生活。尤妮絲於是決定與他同居,期間2人愛得難分難捨,男友更 ...
甘都係新聞?
除咗唔知真假的公司規定不接受員工同贊比亞女人結婚。

引用:

好好笑,一張相,又無限故事,我又黎一個。
異地戀往往充滿困難,非洲贊比亞一名25歲女子早前結識了一名中國藉網友Apachewarrior,2人甚至到達了談婚論嫁的階段,不過當男友得知她懷孕後竟然一走了之,令她不知所措。

引用:
原帖由 WalterWhite 於 2021-4-19 06:56 AM 發表

因為好多非洲男對中國女都是如此,所以呢單 case 個中國男就無錯?
賤男乜種族都有

引用:

黃屍就係D性上癮又不負責任既生物

條友係唔係冇精子不育呢?聽到條女話有咗,大家心照囉!

屌閪戴套唔舒服(啲女講嘅)

引用:
原帖由 katekate2046 於 2021-4-19 07:04 AM 發表

一帶一路冇帶套😂
一帶一路冇帶套
結果搞到大咗肚
嚇得男友要走佬
條女唯向世公報

引用:

好多港男返大陸都係咁搞。

負心郎。

甘似黃秋生以前和死鬼英國老豆

全世界都發生緊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]