• 瀏覽: 5,947
  • 回覆: 76
呢條友捉佢去驗精神狀況啦

會唔會想留250萬俾子女?

引用:
原帖由 勵志會隊長 於 2021-4-19 06:09 AM 發表
乜嘢動機?
連登試毒師

巧勇敢😅

引用:
原帖由 勵志會隊長 於 2021-4-19 06:09 AM 發表
乜嘢動機?
可能想攞疫苗護照,外國大陸都去得

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-4-19 07:50 AM 發表

佢係專登架 ! 第2針去私家診所打,個醫生就係諗住佢唔會咁傻信佢係第一針所以幫佢打,咁佢正常係約咗打第二針復必泰,到佢打第二針復必泰時即係第3針醫護又唔查佢醫健通咪變成而家咁囉!
個男人走去私家醫生打,醫生見第一次來,冇可能估到佢之前打過一針,佢又唔講。
醫生冇睇到係有漏洞但情有可原。
個醫生都算有責任,有睇返記錄去報衛生署。

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-19 04:38 發表
大公文匯全媒體報道:衞生署今日(18日)公布,3月28日接獲一名參與疫苗接種計劃的私家醫生報告,該私家醫生在當天為一名32歲男士接種一劑科興新冠疫苗後,始發現該名人士在醫健通(資助)系統上的疫苗接種紀錄,顯示他早於3月12日已於社區疫苗接種中心接種一劑復必泰疫苗。
根據醫生報告,當時已建議他不應再接種另一劑新冠疫苗。署方其後在跟進該名人士的醫健通(資助)系統上的電子疫苗接種紀錄時,發現他沒有遵從其 ...
條友擺明想攞政府補償,人窮無咗條命可以留兩百萬給自己下一代。

啪針啪上癮?

傻人一名... 
政府只資助每名市民一次疫苗,應該要為額外疫苗收回原價!

3枝針3倍安全3倍快樂

打埋最後嗰針科興,就可以全球通行了

引用:
原帖由 lokwailau 於 2021-4-19 10:35 AM 發表
打埋最後嗰針科興,就可以全球通行了
有預謀動機,有作為,判……

俾個叻佢

特區市民快打疫苗。科興小弟長輩打二針無事。打復必泰,看到洋女比港女大隻。屁股巨大,打完針休息15分鐘離開。無人有問題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]