• 瀏覽: 9,983
  • 回覆: 75
美國特工,文宣太明顯

中俄共同抵禦美帝霸權,係維護世界和平最有力既保障
如果美帝想分化中俄,應該由美帝自行解體做起
冇左美帝強大壓力,中俄才有分道揚鑣既可能

引用:
原帖由 starr 於 2021-4-19 02:57 AM 發表
美國特工,文宣太明顯

中俄共同抵禦美帝霸權,係維護世界和平最有力既保障
如果美帝想分化中俄,應該由美帝自行解體做起
冇左美帝強大壓力,中俄才有分道揚鑣既可能
美國特工,文宣

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-19 03:41 AM 發表

俾返庫頁島來先講啦!你當人兄弟,佢當你契弟!
遼寧艦副計,肯定係做咗手腳先賣過來!
唔好講無謂嘢 大陸第一件事做嘅 一定係統一台灣 支唔支持呀

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-19 02:10 PM 發表

台灣又無做航空母艦的港口!
九唔搭八 東拉西扯 統一台灣一定係第一件事 問你支唔支持呀 九唔搭八

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-19 02:31 AM 發表
統一咗俄羅斯,就可以直接解決庫頁島及海參威的問題!
而且,到時,要建幾多艘航空母艦,都無問題!
統一地球,先可以強大,統一全球,先可以對抗外星人入侵!
中共同俄羅斯必會統一
不過中原歷史一向統一都係北向南

我覺得統一台灣會更快更直接同更有意義囉。

何況,中俄兩地民化差異極大,統一並無大意義。

引用:
原帖由 貓男 於 2021-4-19 04:32 PM 發表
我覺得統一台灣會更快更直接同更有意義囉。

何況,中俄兩地民化差異極大,統一並無大意義。
俄羅斯族係中華民族56個民族之一,你竟然話"中俄兩地民化差異極大"
你想分裂祖國

引用:
原帖由 paoon 於 2021-4-19 04:36 PM 發表

俄羅斯族係中華民族56個民族之一,你竟然話"中俄兩地民化差異極大"
你想分裂祖國
你話係就係 有睇歷史嘅 都知我羅斯嘅意向 肯定係面向歐洲 係啲冇腦嘅 先會講話對中國有興趣 俄羅斯同歐洲打咗幾多次仗 同中國打過幾多次 有腦嘅睇下啦

引用:
原帖由 paoon 於 2021-4-19 16:36 發表

你想分裂祖國
中國嘅俄羅斯族同俄羅斯係兩回事,你發咩神經?

咁計嘅話,單係係美國嘅中華民族就遠超過中國嘅俄羅斯族人口,
唔通咁又要把美國統一納入中國版圖?

引用:
原帖由 paoon 於 2021-4-19 04:36 PM 發表

你想分裂祖國
咁你係咪中國人呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]