• 瀏覽: 9,986
  • 回覆: 75
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 01:59 PM 發表

蒙古國,庫頁島,海參威,哈薩克,一大片中亞地區,都係中國自元朝以來,固有的國土,應該統一哂佢,統一先會強大!
唔肯統一,就打到佢哋肯!
全世界統一,就唔怕外星人打到嚟!
NO, 蒙古,庫頁島,海參威,哈薩克,一大片中亞地區,唔係中國自元朝以來固有的國土,
係中國自唐朝以來固有的國土

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 02:01 PM 發表

你眼睛係咪有問題?人哋本護照,寫住中華民國,人哋仲用緊民國幾多年呀!
你係咪盲咗呀 聯合國都話只承認一個中國 你有乜能力揸住本護照就話自己唔係中國人 如果唔係中國人嘅 就係台獨分子 又係嗰句 要死唔俾你死呀

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 13:59 發表

蒙古國,庫頁島,海參威,哈薩克,一大片中亞地區,都係中國自元朝以來,固有的國土,應該統一哂佢,統一先會強大!
唔肯統一,就打到佢哋肯!
全世界統一,就唔怕外星人打到嚟!
你係軍人?定係蒙古人?
人地打唔打關你乜事?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 02:08 PM 發表

點解扯去小英國到,全世界只有一個大國,就係中共國,由習總帶領下,中共國空前咁強大!習總係神,化做世人,拯救世界,前無古人 後無來者!
中共國如日中天,現在趁習朝盛世,不給予小俄羅鬼顏色看,更待何時?
北統俄羅鬼,東招降朝鮮半島,再回收蒙古,向統一地球進發!
從此,地球再無疆界,立即變成馬克斯預言的共產世界!
你移民咗英國,你升咗L啦,你已經係英國高尚嘅人吊嘅英國狗,你更係代表英國啦,其他國家嘅事關你L事,中國強唔強大又關你L事,至於中國係唔係大國,佢更大個英國,以面積來計,你不如叫英女皇先收翻美國,跟著收翻全世界,做地球霸主,你咁L叻,好似個個國家都要聽你講,全世界都要聽你話,你唔信你個樣,都信你條L,幾廢啦唔該。真係人唔笑,狗都廢。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 03:14 PM 發表

你唔承認台灣人係中國人,你係咪想搞分裂?你已犯國安法,舉報你!
你唔舉報就, 冚家富貴。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 03:17 PM 發表

仲未去喎!如果世界統一,幾時去都得!
哦,原來出來吠吓咋,你都狗唔搭八,你現在係英國狗,你醒D啦,你代表英國講嘢啦,其他國家行政唔關你事,你成日將幾百年前嘅事來講,英國幾百年前好巴閉,好多值民地,包括美國都係屬於英國,你咁叻,唔叫英女皇收翻美國,你都 嘥撚氣。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 02:14 PM 發表

嘩!係喎,有道理!
統一地球!統一世界!
內團結全球人類!
一致對抗外星人!
雖然你背叛你的種族。但人類都要對抗你。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-20 03:14 PM 發表

你唔承認台灣人係中國人,你係咪想搞分裂?你已犯國安法,舉報你!
你又九唔搭八啦 我住對承認整個台灣嘅人都係中國人 但係台灣嘅人如果唔承認自己係中國人 都係嗰句 佢哋要去死 唯有畀佢哋去死 快啲去報國安 唔報就正契弟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]