• 瀏覽: 68,092
  • 回覆: 446
引用:
原帖由 香港自由 於 2021-4-19 03:38 PM 發表

如果自殺為何要山長水遠?走到咁嘅地方?
自殺既人,總會有自己想要終結生命既地方同方式。
至於佢係咪自殺,目前仍唔能夠百分百確定

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-4-18 23:39 發表

希望香港警察能夠查明真相,明白點解黃絲憎警察,因為黃絲壞在心中。
本想話黃屍連個腦都壞嘅,但冇又點壞呢?

妖!香港人好病態!一單屍體發現案都要搞大龍鳳!!!白痴精!!

引用:
原帖由 stocky1010 於 2021-4-19 09:00 PM 發表

妖!香港人好病態!一單屍體發現案都要搞大龍鳳!!!白痴精!!
如果個女仔係你親人唔知你會唔會搞個加大碼嘅大龍鳳呢?白癡精

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2021-4-19 01:10 AM 發表

有可能

因為平台石位其實一D危險都無
反而高危條大徑行出自殺崖平台位有個位係得一隻腳掌位
你有冇出過嗰舊平台石架????
舊石向下傾斜20幾度架…..!!!
一企唔穩就會向下樁架….!!!!

引用:
原帖由 eggxia 於 2021-4-19 02:49 PM 發表

這樣的鞋底,基本上八成新,防滑能力很強,排除滑倒可能性,當然如果脫了鞋行山那么就是另外的故事了。
Salomon 行山鞋公認叫 "濕地亡”
濕小小已經跣到HI HI.....

尼宗失踨己告一段落。人揾到。
再跟就是意外如果造成。
至於具體就警察同其家人去調查。討論重點係登山行山需要評估風險。

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-4-18 11:39 PM 發表

希望香港警察能夠查明真相,明白點解黃絲憎警察,因為黃絲壞在心中。
咪儍啦, 無論真相係點, YC 只會講佢地想信嘅嘢.

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-4-19 06:24 PM 發表

他殺因素好少,那個兇手會爬上山去殺一個人,又不好逃跑,又容易被發現!
鞋已除,再放好,自殺機會極大
後生女多數感情問題!
自殺或意外失足

他殺既機會好細

引用:
原帖由 忠心叛逆者 於 2021-4-19 09:20 PM 發表

其實香港人行山買跑山鞋好過登山鞋,跑山鞋鞋底比較軟,抗震同防滑性能都比較好而且不需做防水比較舒服,登山鞋是給高強度登山,可能長時間在山上,鞋必須要足夠堅固,耐磨,鞋底就不可以用軟的物料有水會比較跣.

警方透過電訊公司得知石女電話最後位置發射站,是位於新蒲崗太子道東714號捷景工業大廈,時間是周六(17日)上午8時19分。

消防員今(18日)傍晚於飛鵝山尋獲其遺體,並由直升機吊送至東區醫院。

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2021-4-19 07:38 PM 發表

如果去過山頂公園個涼亭就會覺得張圖好笑😆😆
白痴瘋咪在嗰度放狗囉

引用:
原帖由 忠心叛逆者 於 2021-4-19 09:20 PM 發表

原來係真喎, 消委會都俾佢粒半星, 係14款之中最差的喎

真係買對A記的馬牌膠底的運動鞋都可能防跣過佢

https://www.hk01.com/即時體育/386351 ... 王者#media_id=3411292

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-4-19 12:10 AM 發表

正常人甩帽都會即時執番,點解唔執呢? 自殺的話又點會除左對鞋,赤腳行山路?
我諗一個人想自殺既話,做既野都會幾難理解

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]