• 瀏覽: 67,656
  • 回覆: 446
到時警方將死因講出來,肯定一大班人唔相信結論!等睇呢班人話的質疑吧,只要唔啱佢哋想要的結論就不相信,等著睇呢班人的反應吧!

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-4-19 12:10 AM 發表

正常人甩帽都會即時執番,點解唔執呢? 自殺的話又點會除左對鞋,赤腳行山路?
自殺吾會特登除鞋,更加吾會特登全裸,又海上浮屍,又半裸跳樓,世界真恐怖

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-19 12:34 AM 發表

要看當日風向了, 從前平時我早上在山, 風是由扎山道那邊吹上來的
星期五明顯北西貢風向吹大風兼且茫茫雨間中大聚雨

無啦啦尋死?

鞋喺崖頂發現,除左鞋喺度坐,諗左陣,決定跳。
帽個時仲帶住,唔排除跳落去個時吹走。
自殺可能係賭波輸大左。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-19 12:24 AM 發表

講真一日幾多人死?一日幾多人自殺?其實人已去矣,做乜要寫到咁奇幻咁煽情?俾佢安息好無?只是普通一個女子唔開心去自尋短見而已!
你信係自殺?

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2021-4-19 12:53 AM 發表

你信係自殺?
咁大個女子,有人孭佢上山再掉佢落山?呢個兇手都幾有氣力,再者,途中無人睇到?

仲有,或者可能唔係自殺,可能一時間跣腳跌落去,總之好難想像係點樣他殺

RIP

死都要百幾個人去找
這條飛鵝山自殺崖根本不是一般行山路
真不負責任

引用:
原帖由 23337799 於 2021-4-19 12:39 AM 發表

自殺吾會特登除鞋,更加吾會特登全裸,又海上浮屍,又半裸跳樓,世界真恐怖
落大雨也有可能除鞋,帶雨遮就唔會除鞋。鞋入水是有可能除,恐且又大風。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-4-19 12:49 AM 發表

無啦啦尋死?
沒可能自殺。
有可能以爲個缺口係落山路口去望下就跣腳,而証明死者完全唔熟山頂。

引用:
原帖由 novi_ange 於 2021-4-19 12:50 AM 發表

鞋喺崖頂發現,除左鞋喺度坐,諗左陣,決定跳。
帽個時仲帶住,唔排除跳落去個時吹走。
自殺可能係賭波輸大左。
交代唔返屋企食飯就唔會賭馬會嘅

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-19 12:59 AM 發表

咁大個女子,有人孭佢上山再掉佢落山?呢個兇手都幾有氣力,再者,途中無人睇到?

仲有,或者可能唔係自殺,可能一時間跣腳跌落去,總之好難想像係點樣他殺
或者途中遇上劫匪,色魔,錯腳跌咗落山都可以㗎

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-19 12:59 AM 發表

平日同落雨,少人,早上就比較人多。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]