• 瀏覽: 25,928
  • 回覆: 437
+15
引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-20 09:33 PM 發表

你個幾條片想證明D乜?係咪話全世界都排隊認做中國人?打飛機自慰到呢個程度真係服左你
我話佢地係日本人同美國人,你唔識字?

我問你呢d係咪黨媒呀

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 09:32 PM 發表

仆街賣國賊同黃甴反中亂港年幾兩年就真係多9餘喇,結果就反左條國安法出黎,有d仲入左去坐監
拿,一唔夠人講又在氣急敗壞,
無D新意

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 09:36 PM 發表

咁又係,仆街黃甴點接受得到自己最憎既中國有外國人欣賞同中外混血兒話自己係中國人,仲要面對唔到自己唔係外國人係到扮晒外國人個下慘,淨係識得講香港人,人地問仆街黃甴邊個繼續講香港人
淪落到網上揾幾條片去刷存在感,呢個民族抬唔頭是有原因的

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-20 09:35 PM 發表

有乜關係?同香港是屬於700香港人有衝突嗎?
你啱,真係無乜關系,香港點都係屬於中國領土,亦真係無沖突

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 09:41 PM 發表

你啱,真係無乜關系,香港點都係屬於中國領土,亦真係無沖突
所以香港是屬於700萬香港人囉,最緊要你認同

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-20 09:41 PM 發表

淪落到網上揾幾條片去刷存在感,呢個民族抬唔頭是有原因的
即係咁,仆街黃甴最崇拜就係外國人嘛,中國人既片又話做假囉,咪俾外國人d片等d仆街黃甴睇下囉

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-20 09:42 PM 發表

所以香港是屬於700萬香港人囉,最緊要你認同
我認同,不過香港係中國領土,香港人既華人都係中國人囉

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 09:43 PM 發表

即係咁,仆街黃甴最崇拜就係外國人嘛,中國人既片又話做假囉,咪俾外國人d片等d仆街黃甴睇下囉
你快D去揾多幾百條片啦,幾條片太少,比人話收左黨錢就唔好啦

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 09:44 PM 發表

我認同,不過香港係中國領土,香港人既華人都係中國人囉
飲杯啦香港人

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-20 09:38 PM 發表

拿,一唔夠人講又在氣急敗壞,
無D新意
我符合返你所講既多9餘個議題,即係你都承認個班仆街黃甴做埋d多9餘既事啦

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-20 09:45 PM 發表

你快D去揾多幾百條片啦,幾條片太少,比人話收左黨錢就唔好啦
咁又係呀,仆街黃甴最信呢d,只要係佢地想抹黑 老作老屈既對像,就算得幾張圖加幾隻字都信到直十足

附件

T20210403210944.png(1.03 MB)

T20210403210930.png(555.28 KB)

原圖.jpg(52.12 KB)

毒果改圖.jpg(49.75 KB)

最緊要唔好返嚟

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 09:47 PM 發表

我符合返你所講既多9餘個議題,即係你都承認個班仆街黃甴做埋d多9餘既事啦
離哂題,明明係講緊到中華民國呼吸自由的空氣,可喜可賀

俾個小小嘅救濟金,生抽王就甘願做奶台灣菜鞋底賴到盡。

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-20 09:50 PM 發表

咁又係呀,仆街黃甴最信呢d,只要係佢地想抹黑 老作老屈既對像,就算得幾張圖加幾隻字都信到直十足
講到抺黑老作真係邊個會比得上偉大的黨媒,有成14億觀眾喎