• 瀏覽: 73,620
  • 回覆: 480
  • 追帖: 2
本主題由 supremeabc 於 2021-4-18 06:14 PM 使用 高亮卡 道具
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-18 06:48 PM 發表

死咗???
https://www.facebook.com/groups/sspna/permalink/795705637745828/家屬代言人

熱賣及精選
引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-4-18 06:11 PM 發表

係果個半山腰位, 真係辛苦消防同搜救人員
黃人真係煩

rip

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-18 06:52 PM 發表

莫非係黑衣撒布消息準備下手毀滅真相?

好似毀滅周紫洛咁
而家希望佢被救生, 等迷題可以揭曉!

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-4-18 06:07 PM 發表

搵到佢算佢好彩 ! 如果執返條命唔好有下次了 !   

24歲女子石樂蕎失蹤三日,家人翻查電腦資料發現她曾搜尋飛鵝山自殺崖的行山路線,而行山友昨晚起在鵝肚棧道先後尋獲一頂漁夫帽及一隻鞋,懷疑屬於失蹤女子。消防、警方、政府飛行服務隊、民安隊由昨晚(17日)10時許接報後,先後到飛鵝山進行陸空搜救,今晨一度傳出發現疑似屍體的消息,惟證實只是風褸及背囊。直至今午(18日)5時3 ...
唔係自殺就好,請珍惜生命,亦不要做太危險嘅活動。

引用:
原帖由 小稀 於 2021-4-18 06:50 PM 發表

港女: 條命係我自己架,救人係你地責任
個條女, 真係唔關國安法事都要用國安法拉佢

引用:
原帖由 KarinaLai 於 2021-4-18 06:53 PM 發表

https://www.facebook.com/groups/sspna/permalink/795705637745828/家屬代言人
報導話FB的消息未經證實,

所以等多證, Factcheck 咗先!

係失足定自殺?

你看到的未必是事實
你以為的事實未必是真相
72 小時,若有足夠食水還有希望...
否則,以這幾日天氣,都冇咩希望

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-18 06:12 PM 發表

希望只是昏迷而仲有生命。
not optimistic

Rip

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2021-4-18 06:58 PM 發表

72 小時,若有足夠食水還有希望...
否則,以這幾日天氣,都冇咩希望

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-4-18 06:33 PM 發表

冇錯 ! 佢真係覺得治安好好唔會有壞人 ?! 遇著幾個男起色心姦完就地掉落山 !
然後家人報警又辛苦搜救隊員 !

感謝消防和飛行服務隊員努力搜救

希望佢無事🙏🏻

引用:
原帖由 Skywalker67 於 2021-4-18 06:28 PM 發表

其實呢D單人匹馬去行山,打風去滑浪的人,真係好自私。黑心D講,你自己有事就抵,唔好害佐救佢的人。
我覺得佢係黃c

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]