• 瀏覽: 79,086
  • 回覆: 480
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-4-18 06:43 PM 發表
好在搵得到

再搵唔到就做左山狗老鼠晚餐
你突然提醒到我。
我自己想象中,佢會唔會在行山途中,突然被野狗老鼠經過草叢,石隙,嚇親而墮崖?

果邊都好多烏鴉和鷹,都幾邪㗎。

引用:
原帖由 豁出去. 於 2021-4-18 11:45 PM 發表
涼薄既人原來都好多,好得人怕
呢幾個心腸歹毒既垃圾,好快會百病纏身

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-4-18 08:25 PM 發表

我都有諗過隻鞋點解會甩,我估計:
好大可能佢跌落去果時,扭傷隻腳,甚至隻腳流曬血,除鞋出嚟睇睇腳裸/腳板傷成點呢!結果衡量過,唔可以著返,著返鞋會仲傷仲痛⋯⋯
我見個對鞋款,除非蓄意去除,如果遇到意外都好難會成隻甩得到出嚟。真係有D古怪

引用:
原帖由 香港神仙 於 2021-4-19 01:03 AM 發表

你突然提醒到我。
我自己想象中,佢會唔會在行山途中,突然被野狗老鼠經過草叢,石隙,嚇親而墮崖?

果邊都好多烏鴉和鷹,都幾邪㗎。
或者可能遇到之前魂斷飛鵝山既....

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-4-19 01:22 AM 發表

或者可能遇到之前魂斷飛鵝山既....
如果有魂出沒,彩輝邨窗口麻好精彩。

引用:
原帖由 paul00852 於 2021-4-19 12:06 AM 發表

對!
死者已矣,始終人命嚟;
有些人不斷講什麼黃藍,有D仲説恭喜,歹毒得令人心寒!

願死者安息!
最初有班人搞左個YC出黎, 其實就係想搞到而家咁既分化局面.
YC咒詛警察/撐警市民, 毆打市民半死, 仲可以老屈返係市民搞事再先.
有YC出事, 自然有啲人就以牙還牙, 以"恭喜"回禮.

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2021-4-18 19:28 發表
https://youtu.be/aQ5UcBbF_aE

行呢度  食得鹹魚抵得渴
行山同爬山嘅分別
好多人以為真係—

Rip

引用:
原帖由 Skywalker67 於 2021-4-18 06:28 PM 發表
其實呢D單人匹馬去行山,打風去滑浪的人,真係好自私。黑心D講,你自己有事就抵,唔好害佐救佢的人。
而家好多人都係一個人行山閣下見識少啫

要拯救人員游繩才找到她, 好大機會是墮崖事故... R.I.P....

消防辛苦了

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2021-4-19 01:16 AM 發表

我見個對鞋款,除非蓄意去除,如果遇到意外都好難會成隻甩得到出嚟。真係有D古怪
wow...你好有觀察力。。。

引用:
原帖由 不死熊仔 於 2021-4-19 01:10 AM 發表

呢幾個心腸歹毒既垃圾,好快會百病纏身
人地都系文字吹下水 咁就百病纏身?!
200幻+1系用行動破壞社會及他人人身安全整整2年之久  照理應該落十八層地獄永不超生!

搵到總算事情結束了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]