• 瀏覽: 16,247
  • 回覆: 113
  • 追帖: 2
+2
真係疑點處處

搵返電話未?!

引用:
原帖由 stormy10 於 2021-4-19 12:19 AM 發表
搵返電話未?!
睇新聞睇內容啦

https://www.hk01.com/突發/613819/石樂蕎失蹤-三大疑團未解-警明再登山調查失蹤三日行蹤
消息指,今午4時許,救援人員於飛鵝山頂及鵝肚棧道之間一處峭壁發現石女的蹤影,消防等救援人員游繩而下後,在一處石罅間尋獲石女,她當時已全無知覺。兩個多小時後,她被吊上政府飛行服務隊的直升機後,隨機醫生證實她已當場不治。經初步調查後,現場發現石女的隨身背囊,上面染有疑似乾涸血漬的污跡,亦發現石女的身份證明文件、財物及手機。

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-18 05:15 PM 發表
其實如果好似大陸咁
四處有天眼和人面識別

呢D案會易破一些

要求政府快全港每個角落加cctv
其實香港有好多cctv,不過不是政府裝,係各商店都有放個嚮門口壓陣一下

政府或警方有需要的話都可以問拿copy,不過商店俾唔俾就另一回事

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-18 05:15 PM 發表
其實如果好似大陸咁
四處有天眼和人面識別

呢D案會易破一些

曱甴要旺角拆天眼,你話要加裝,問過曱甴未

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-4-19 12:31 AM 發表

睇新聞睇內容啦

https://www.hk01.com/突發/613819/石樂蕎失蹤-三大疑團未解-警明再登山調查失蹤三日行蹤
ok,IB可以倣野。

証明好多地方電話收唔到幾咁落後

有無諗過,佢唔係15號上山,而係16號朝早,電話在新蒲崗無電才上山

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-18 17:15 發表
其實如果好似大陸咁
四處有天眼和人面識別

呢D案會易破一些

D曱甴咪好怕蹤比人發現嘅
其實電話訊號一早出賣咗香港人啦
警方要知, 不論你係天眼定GPS等, 跟本可以追縱
係D又要陰謀論, 又要豬嘅人先怕而唔將安心出行
行得正企得正嘅人, 跟本唔會乜都怕
而家分分鐘因為佢電話訊號, 而有另一樣發現添

鍵盤翻頁
左右