• 瀏覽: 10,365
  • 回覆: 125
+4
引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-4-18 05:22 PM 發表

吊厲老屍失蹤埋
d民主派縮哂陽啦!

所以呀爺咪唔比通關囉。

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-4-18 03:17 PM 發表
頭先睇新聞真係好搞笑, 個高官竟然話, d人外國機場出境時唔係驗清楚先比人上機架咩, 點解黎到香港可以驗到甘多人帶病?大佬呀, 數月前日日新聞都已經寫輸入個案幾多幾多人架啦, 知道又唔做野, 到今天仲賴醒甘話唔明點解而導致香港爆番, 真係嚴重超級天才
嗰D地方買張所謂證明書就可以上到機啦。過到嚟香港有得免費醫,又得免費食,喺自己國家做乜都冇。畀你揀喇。

引用:
原帖由 bensonchow 於 2021-4-19 08:45 AM 發表

台灣傳媒仲話中國係好少人有雪櫃。中國政府叫人唔好浪費係因為決糧。
咁台灣有地震會唔會話附近有人開party

外國一直造假,白痴真係信d報告?

不停有輸入個案, 幾多波疫情都唔會完。
無疫苗時就話「唯有等疫苗面世先得」, 而家有疫苗, 都唔見得有署光

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-4-18 03:17 PM 發表
頭先睇新聞真係好搞笑, 個高官竟然話, d人外國機場出境時唔係驗清楚先比人上機架咩, 點解黎到香港可以驗到甘多人帶病?大佬呀, 數月前日日新聞都已經寫輸入個案幾多幾多人架啦, 知道又唔做野, 到今天仲賴醒甘話唔明點解而導致香港爆番, 真係嚴重超級天才
印度佬都信,豬都識飛天....

咖哩人污糟又自私。

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-19 09:27 AM 發表

印度佬都信,豬都識飛天....
我公司出口印度,報當地貨物清関價假到飛起,幾十萬美金一櫃的貨值,當地只報幾萬甚至幾千美金避稅,而且全部阿差公司都係咁,反而係香港呢邊報足唔敢報假

但係好多香港女子信喎

食南亞腸的港女?

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2021-4-19 09:05 AM 發表

d民主派縮哂陽啦!
縮陽點調都係縮陽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]