• 瀏覽: 27,885
  • 回覆: 343
+13
引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-4-18 01:53 PM 發表

絕對支持!

真正科學!
應永久禁飛!

陳笑恥本身識吾識?

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-18 01:32 PM 發表
  (星島日報報道)政府本月初放寬來港人士強制檢疫限制,批准低及中風險地區已接種疫苗來港人士,減少七天檢疫期,但從菲律賓及英國高風險地區抵港

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f85e0b29db4f5755b5504382ce09b316/stheadline/news_res/2021/04/18/342071/i_src_043181955.jpg
香港政府班廢官要害香港人害到幾時。。。

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-18 01:43 PM 發表
防疫同歧視無關,邊度爆咪禁邊度,使乜顧慮咁多。
可惜呢個政府就係慢,最幾日都知印度爆到 7 彩,仲唔禁,等啲病毒入到嚟先禁。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-18 01:32 PM 發表
  (星島日報報道)政府本月初放寬來港人士強制檢疫限制,批准低及中風險地區已接種疫苗來港人士,減少七天檢疫期,但從菲律賓及英國高風險地區抵港

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f85e0b29db4f5755b5504382ce09b316/stheadline/news_res/2021/04/18/342071/i_src_043181955.jpg
諗真吓!這個所謂"溶斷"機制對航空公司無乜作用。而加疫情好多航空公司已無乜乘客。港府叫佢停兩三個星期,重好,佢地有藉口停飛,限反D油錢,人工,不用賠錢。而後儲咪一堆乘客一齊飛。
D港府高官整日發白日夢。我話重罰現金最有効。

香港政府正廢物! 大中華地區做得最差,點解唔可以換走陳笑恥?咁攪法香港死得,一波又一波,永遠不能清0。

禁就好難啦 加強檢到6星期重要係機場酒店 完成後再加家居檢疫2星期 

一早就要啦

引用:
原帖由 三級警司 於 18/4/2021 03:13 PM 發表

因為成班「香港居民」
又話有「溶斷機制」,點解唔用响阿差國黎嘅航班?!

非常支持,印度爆到離曬譜

一早就要禁啦...
D 阿差, 南亞人最好全部原地遣返...

引用:
原帖由 IPOMan 於 18/4/2021 03:21 PM 發表
香港政府正廢物! 大中華地區做得最差,點解唔可以換走陳笑恥?咁攪法香港死得,一波又一波,永遠不能清0。
換走陳笑恥,好.....難囉。
班柒官永無錯,錯就錯在反佢D人,割家安全法,話你顛覆佢政權。

印度又破記綠。

印巴菲一早要禁啦!

我地香港都會比人禁呢樣禁果樣啦 又剔透咩地位等等 我地香港吾禁得返人咩?
正一廢官廢府

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]