• 瀏覽: 27,903
  • 回覆: 343
+13
提示: 違規內容已被屏蔽
唔洗驚, 過一兩個月就得.

果時印度早就群體染疫, 呀唔係, 群體免疫先O岩.

之前果round 都係咁. 不過今次有變種病毒, 要重新免疫過O者.

早就應該禁啦,廢西政府又想攬炒.....

危險變種國家係咪應該禁飛一排先呢?如果唔係就好似hana首歌咁 "沒完沒了"

最緊要封印度,有晒檢測証明都冇用,有錢要乜証明都買到。

認同要暫停印度人來港,現階段風險高

今次黑醫唔出來罷工,叫封關?

挑佢老尾,一年前就應禁身毒阿猩來港。

一早都要聽我哋講喇 ! 邊個國家或者地區,有多宗呢啲輸入個案,就要停飛甚至禁飛,兩個星期或以上,否則不斷地輸入個案,只會攬炒。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-18 01:32 PM 發表
  (星島日報報道)政府本月初放寬來港人士強制檢疫限制,批准低及中風險地區已接種疫苗來港人士,減少七天檢疫期,但從菲律賓及英國高風險地區抵港

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f85e0b29db4f5755b5504382ce09b316/stheadline/news_res/2021/04/18/342071/i_src_043181955.jpg
印度爆疫情,啲印度,印尼菲律賓仆街驚無得醫,咪死哂嚟香港,攪到香港爆發,香港政府重唔封鎖呢啲國家,香港真係好快嚟第五波第六波,遲啲變埋疫埠就死得人!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-18 01:32 PM 發表
  (星島日報報道)政府本月初放寬來港人士強制檢疫限制,批准低及中風險地區已接種疫苗來港人士,減少七天檢疫期,但從菲律賓及英國高風險地區抵港

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f85e0b29db4f5755b5504382ce09b316/stheadline/news_res/2021/04/18/342071/i_src_043181955.jpg
應該一早禁印度,巴基斯坦,菲律賓,歐美啲高危地區來香港

一早應該停啦,屌佢老母。

引用:
原帖由 smallpotato169 於 2021-4-18 03:06 PM 發表
正苦入便班無間道,中門大開重俾阿差國人入境,攪攬炒!?
因為成班「香港居民」

引用:
原帖由 天靖 於 2021-4-18 02:49 PM 發表
印度真係淨人多,不重視自己生活
身毒只有二億人口

轉頭印度董事又豁免隔離,直接入境

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]